Бази данни - юни 2015
Loading...

Бази данни - юни 2015

Бази данни - юни 2015 icon
Присъствено
15 / 15
Онлайн
650 / 650

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Познания по SQL, T-SQL, MySQL, NoSQL
  • Работа с MongoDb, Redis, E/R Diagrams
  • Database Fundamentals
  • Познания по SQL, T-SQL, MySQL, NoSQL
    Работа с MongoDb, Redis, E/R Diagrams
  • Database Fundamentals

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

За да се обучавате в курса, имате възможност да изберете дали това да става присъствено или онлайн:

  • Ако се запишите в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, да предавате своите домашни за проверка, да се явите на практически изпит и да получите сертификат. Местата в присъствена форма на обучение са ограничени!
  • Ако се запишите в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, можете да участвате практически проект, както и да предавате своите домашни за проверка. За явяване на изпит и издаване на сертификат (при покриване на изискванията), се заплаща такса.
УслугаЦена
Записване в Присъствена форма на обучение (включва явяване на изпит и издаване на сертификат)200 лв.
Записване в Онлайн форма на обучение БЕЗПЛАТНО
Записване в Онлайн форма на обучение (включва явяване на изпит и издаване на сертификат)100 лв.

Крайният срок за записване е 14 юни 2015 г. Занятията стартират на 16 юни 2015 г. (вторник) от 18:00 ч. в зала Inspiration Lab на Софтуерния университет. В таблицата по-долу можете да откриете и подробно разписаната програма за курса. Отново в тази таблица ще бъдат качвани и видео лекциите с учебните материали.

Обучението завършва на 12 юли 2015 г. с практически изпит (по желание). Желаещите да се явят на финален изпит могат да получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако имат оценка над Много добър (5).

Преподаватели

brshristov avatar
RoYaL avatar