Курс Въведение в Adobe Illustrator - януари 2017

Въведение в Adobe Illustrator - януари 2017

Срокът е изтекъл
Въведение в Adobe Illustrator - януари 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване и редакция на векторна графика
 • Прилагане на векторна графика в творчески проект
 • Базови умения за работа с графика за печат и уеб
 • Работа с инструментите и интерфейса на Adobe Illustrator

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за напълно начинаещи дизайнери, като част от пакета със софтуер, нужен на всеки, който иска да се реализира професионално в дизайн средите. Обучението ще обхване всички базови знания и ще изгради индивидуална логика у всеки как да използва софтуера по най-добрия начин.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 17-ти януари. Обучението стартира на 19-ти януари 2017 г. и завършва с практически изпит на една от двете дати по избор 26-ти март или 2-ри април 2017 г. 

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки четвъртък от 19:00 в зала Open Source. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпътът ще се проведе след предварително зададена тема. Темите ще са 3 на брой, като всеки ще има право да си избере една тема и ще работи по нея. Трите теми ще са свързани с векторизиране на предварително изготвени скици, така че да се постигне един краен и завършен продукт.
За да завърши курса, учащия се трябва да има 3 предадени задачи и максимум брой постгнати точки на курса. За успешно преминат курс се счита ако учащия се е събрал точки над 80 (домашни + финален изпит)

Всички, явили се на изпита могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 2 февруари).

Преподавател

IvanSavkov avatar
Иван Савков
Иван Савков е с над 8 години опит в сферата на графичния, уеб и мобилен дизайн. По природа е художник, но пътят му го отвежда в по-комерсиална сфера, а именно тази на дизайна. През годините е работил в различни аспекти на дизайна - принт, рекламен, а сега се занимава основно с UX и UI дизайн за мобилни приложения, игри и софтуер.