Ден за професионално ориентиране в СофтУни
Loading...
Семинар

Ден за професионално ориентиране в СофтУни

21.04.17 19:00 - 22:00 Учебна зала Creative+Experience София, ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов № 78 Ивайло Кенов, Александър Благоев, Стефан Вадев, Мартин Чаов

Заповядайте на Деня за професионално ориентиране в СофтУни, който ще се проведе нa 21 април 2017 г. (петък) от 19:00 часа в зала Creative+Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Част от събитието ще бъдат едни от най-доказалите се професионалисти в ИТ бранша, практикуващи в технологиите, изучавани в Професионалния модул на СофтУни:

  • Ивайло Кенов - C#
  • Александър Благоев - PHP
  • Стефан Вадев - Java
  • Мартин Чаов - JavaScript

За Семинара

Професионалният модул, част от учебната програма на СофтУни, включва в себе си изучаването на един от четирите най-използвани езици за програмиране в бизнеса, а именно: JavaJavaScriptC# и PHP. За да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие сме поканили на едно място специалисти с дългогодишен опит в програмирането, които по време на Деня за професионално ориентиране да разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при използването на една от четирите софтуерни технологии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега. Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това Ивайло Кенов, Александър Благоев, Стефан Вадев и Мартин Чаов ще бъдат част от дискусия, в която и публиката ще може да задава своите въпроси.

За Лектора

Ивайло Кенов, Александър Благоев, Стефан Вадев, Мартин Чаов

Ивайло Кенов е дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. Състезател е по математика с участия в редица национални олимпиади. Обича да задълбава в трудните и алгоритмичните части на програмирането. Участвал е в изработката и поддръжката на няколко интернет приложения. През свободното си време разработва open-source библиотеки за ASP.NET - https://mytestedasp.net/.
Александър Благоев се занимава се с програмиране от 9 години. XS Software е компанията, в която започва да работи във втори курс до сега. Най-много опит е натрупал в web програмирането с PHP. Едни от най-забележителните проекти, по които е работил са: khanwars.com,ladypopular.com
Стефан Вадев е програмист и лектор с дългогодишен опит в ИТ сектора. Има опит в България и Англия, използвайки едни от най-добрите практики и методологии за разработка на софтуер. Лично е помогнал чрез преподаване и мотивация на десетки студенти на различни академии да си намерят работа като програмисти. Активен участник в инициативата Бъдещето е код - http://www.futureiscode.com. В момента работи като Java developer за една от топ платформите за Forex търговия.
Мартин Чаов е тех. лийд и настоящ софтуерен архитект в SBTech - една от най-бързо развиващите се компании в сферата на спортните залагания. Специалист е в клиентски софтуер и програмиране с JavaScript. Основната му задача е да поддържа и развива фронт-енд архитектурата на SBTech продуктa за залагания в реално време. Задълженията му също включват и обучение и развиване на кадри. Неколкократно е бил лектор на различни международни и наши технологични събития с JavaScript насоченост. В свободното си време Мартин се занимава с фотография и бойни изкуства.
Ивайло Кенов, Александър Благоев, Стефан Вадев, Мартин Чаов photo Ивайло Кенов, Александър Благоев, Стефан Вадев, Мартин Чаов photo Ивайло Кенов, Александър Благоев, Стефан Вадев, Мартин Чаов photo Ивайло Кенов, Александър Благоев, Стефан Вадев, Мартин Чаов photo