Курс Deep Learning - май 2017

Курс Deep Learning - май 2017

Deep Learning - май 2017

Deep Learning - май 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Machine Learning моделиране чрез регресионни модели
  • Умение за работа с един от най-популярните инструменти за Machine Learning - Tensorflow
  • Разбиране на модерните архитектури за Image processing
  • Разбиране на модерните архитектури за Text Processing
  • Умение за дебъгване на проблеми при строенето на ML модели
  • Деплойване на модел в production среда

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ за хора запознати с основите на статистиката, математическия анализ и средно ниво на програмистки умения. Умения за работа с GitHub, боравенето с Python, Docker & Tensorflow са препоръчителни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Какви e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. 

Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподаватели

iordan_93 avatar
Йордан Даракчиев
Йордан Даракчиев е програмист и преподавател по призвание. Завършил е софтуерната академия на Телерик и от тогава работи като freelancer и води обучения за софтуерни инженери. Обича да се бори с трудни задачи и да предлага елегантни решения. Ученето на нови технологии му е ежедневие. Освен програмирането и алгоритмите, другата му страст е да изучава квантова физика и нейните закони.
georgi.val.stoyan0v avatar
Георги Стоянов - програмист и основател на няколко компании в областта на изкуствения интелект. По-интересните включват - продукт който е категоризирал успешно над 3 милиона събития, които после персонализирано препоръчва на базата на засичане на аномалии и интереси; друг негов продукт използва дълбоки невронни мрежи за да преобразява до 1 милион снимки на ден в картини. Бил е на обучения, стажове и е работил в Google, Microsoft & Uber.
IvanVergiliev avatar

Иван Вергилиев - програмист с бронзов медал от международната олимпиада по информатика през 2009-та година. Иван е работил върху алгоритмите за препоръчване на песни на SoundCloud, а също така и върху изграждането на analytics инфраструктура за big data в Leanplum. Има дълбок интерес в сферата на Deep Learning & NLP, правил е стажове в Google & Facebook.