Курс Deep Learning - май 2017

Deep Learning - май 2017

11 май 2017 8 седмици 6 кредита
Заявете участие
Остават:
5дни 20ч 44мин 57сек
Deep Learning - май 2017 icon

За курса

Заявете участие
Остават:
5дни 20ч 44мин 57сек

Умения, които ще придобиеш

 • Machine Learning моделиране чрез регресионни модели
 • Умение за работа с един от най-популярните инструменти за Machine Learning - Tensorflow
 • Разбиране на модерните архитектури за Image processing
 • Разбиране на модерните архитектури за Text Processing
 • Умение за дебъгване на проблеми при строенето на ML модели
 • Деплойване на модел в production среда

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора запознати с основите на статистиката, математическия анализ и средно ниво на програмистки умения. Умения за работа с GitHub, боравенето с Python, Docker & Tensorflow са препоръчителни.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до май. Обучението стартира на 11 май 2017 г. и завършва на 1 юли 2017 г. с практически изпит.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки четвъртък от 18:30 в зала Knowledge. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Курсът завършва със защита на практически проект пред комисия. Защитата е в присъствена форма. Всички, явили се на нея могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 25 май).

 

Преподаватели

iordan_93 avatar
Йордан Даракчиев
Йордан Даракчиев е програмист и преподавател по призвание. Завършил е софтуерната академия на Телерик и от тогава работи като freelancer и води обучения за софтуерни инженери. Обича да се бори с трудни задачи и да предлага елегантни решения. Ученето на нови технологии му е ежедневие. Освен програмирането и алгоритмите, другата му страст е да изучава квантова физика и нейните закони.
LinkedIn
georgi.val.stoyan0v avatar
Георги Стоянов - програмист и основател на няколко компании в областта на изкуствения интелект. По-интересните включват - продукт който е категоризирал успешно над 3 милиона събития, които после персонализирано препоръчва на базата на засичане на аномалии и интереси; друг негов продукт използва дълбоки невронни мрежи за да преобразява до 1 милион снимки на ден в картини. Бил е на обучения, стажове и е работил в Google, Microsoft & Uber.
IvanVergiliev avatar

Иван Вергилиев - програмист с бронзов медал от международната олимпиада по информатика през 2009-та година. Иван е работил върху алгоритмите за препоръчване на песни на SoundCloud, а също така и върху изграждането на analytics инфраструктура за big data в Leanplum. Има дълбок интерес в сферата на Deep Learning & NLP, правил е стажове в Google & Facebook.

Заявете участие
Остават:
5дни 20ч 44мин 57сек