Курс Python Fundamentals - юли 2017

Python Fundamentals - юли 2017

Срокът е изтекъл
Python Fundamentals - юли 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Писане и извикване на функции
 • Работа със списъци
 • Работа с речници и множества
 • Работа с текстове и регулярни изрази
 • Работа с файлове и директории
 • Работа с класове и обекти

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които са преминали Python Basics или имат базови познания по програмиране и подзнание за езика Python на основно ниво. 

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 8 юли. Обучението стартира на 10 юли 2017 г. и завършва на 3 и 10-ти септември 2017 г. с практически изпит (можете да се явите на избраната от вас дата).

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки понеделник от 18:30 в зала Inspiration. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Сертификационният изпит след курса ще представлява набор от задачи за програмиране, които ще трябва да бъдат решени за определено време. Всички, явили се на него могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 24 юли).

 

Преподаватели

dimozavar avatar
Димо Чанев
Димо е ученик в СМГ. Преминал е успешно през всички нива на Детската академия на Телерик и има сертификати за отлично представяне в Училищната и Алго академиите на Телерик. Специално място в сърцето му заемат C++ и Haskell. Обича предизвикателствата, които го учат на нови неща и усъвършенстват знанията и уменията му. В момента се е насочил главно към разработка на уеб приложения с Node.JS, но има интерес към неврони мрежи, генетични алгоритми, мобилни приложения и вградени системи. 
AlexTsvetanov avatar
Алекс Цветанов
Алекс учи в Софийска Математическа Гимназия. Занимава се със състезателно програмиране от 3-ти клас. Преминал е успешно всички нива на Telerik Kids Academy и Telerik Algo Academy. Завоювал е множество награди от национални и международни състезания по математика и информатика. Напоследък разработва приложни проекти. Освен C++, той може да програмира и на C#, JavaScript, TypeScript, Python, PHP и LaTeX.
Bojo96 avatar
Божидар Гевечанов
Божидар е от топ студентите на випуск септември 2015. От април 2016 започва работа в СофтУни, като се занимава основно с .NET. В свободното си време разработва мобилни и десктоп игри на Unity3D.
LinkedIn