Курс Python Fundamentals - юли 2017

Курс Python Fundamentals - юли 2017

Python Fundamentals - юли 2017

Python Fundamentals - юли 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Писане и извикване на функции
  • Работа със списъци
  • Работа с речници и множества
  • Работа с текстове и регулярни изрази
  • Работа с файлове и директории
  • Работа с класове и обекти

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които са преминали Python Basics или имат базови познания по програмиране и подзнание за езика Python на основно ниво. 

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Каквa e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите и за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподаватели

dimozavar avatar
Димо Чанев
Димо е ученик в СМГ. Преминал е успешно през всички нива на Детската академия на Телерик и има сертификати за отлично представяне в Училищната и Алго академиите на Телерик. Специално място в сърцето му заемат C++ и Haskell. Обича предизвикателствата, които го учат на нови неща и усъвършенстват знанията и уменията му. В момента се е насочил главно към разработка на уеб приложения с Node.JS, но има интерес към неврони мрежи, генетични алгоритми, мобилни приложения и вградени системи. 
AlexTsvetanov avatar
Алекс Цветанов
Алекс учи в Софийска Математическа Гимназия. Занимава се със състезателно програмиране от 3-ти клас. Преминал е успешно всички нива на Telerik Kids Academy и Telerik Algo Academy. Завоювал е множество награди от национални и международни състезания по математика и информатика. Напоследък разработва приложни проекти. Освен C++, той може да програмира и на C#, JavaScript, TypeScript, Python, PHP и LaTeX.
Bojo96 avatar
Божидар Гевечанов
Божидар е от топ студентите на випуск септември 2015. От април 2016 започва работа в СофтУни, като се занимава основно с .NET. В свободното си време разработва мобилни и десктоп игри на Unity3D.
LinkedIn