Ден за професионално ориентиране в СофтУни
Loading...
Семинар

Ден за професионално ориентиране в СофтУни

29.08.17 19:00 - 21:00 Учебна зала Code Ground София, ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов № 78 Владимир Георгиев, Стефан Вадев, Мартин Чаов. Иван Йонков

Заповядайте на Деня за професионално ориентиране в СофтУни, който ще се проведе нa 29 август 2017 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Част от събитието ще бъдат едни от най-доказалите се професионалисти в ИТ бранша, практикуващи в технологиите, изучавани в Професионалния модул на СофтУни:

  • Владимир Георгиев - C#
  • Стефан Вадев - Java
  • Мартин Чаов - JavaScript
  • Иван Йонков - PHP

За Семинара

Професионалният модул, част от учебната програма на Софтуерния университет, включва в себе си изучаването на един от четирите най-използвани езици за програмиране в бизнеса, а именно: JavaJavaScriptC# и PHP. За да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие сме поканили на едно място специалисти с дългогодишен опит в програмирането, които по време на Деня за професионално ориентиране да разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при използването на една от четирите софтуерни технологии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега. Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това Владимир Георгиев, Стефан Вадев, Мартин Чаов и Иван Йонков ще бъдат част от дискусия, в която и публиката ще може да задава своите въпроси. Водещ на събитието е Светлин Наков.

За Лектора

Владимир Георгиев, Стефан Вадев, Мартин Чаов. Иван Йонков

Владимир Георгиев
Стефан Вадев е програмист и лектор с дългогодишен опит в ИТ сектора. Има опит в България и Англия, използвайки едни от най-добрите практики и методологии за разработка на софтуер. Лично е помогнал чрез преподаване и мотивация на десетки студенти на различни академии да си намерят работа като програмисти. Активен участник в инициативата Бъдещето е код. В момента работи като Java developer за една от топ платформите за Forex търговия.
Мартин Чаов е тех. лийд и настоящ софтуерен архитект в SBTech - една от най-бързо развиващите се компании в сферата на спортните залагания. Специалист е в клиентски софтуер и програмиране с JavaScript. Основната му задача е да поддържа и развива фронт-енд архитектурата на SBTech продуктa за залагания в реално време. Неколкократно е бил лектор на различни международни и наши технологични събития с JavaScript насоченост. В свободното си време Мартин се занимава с фотография и бойни изкуства.
Иван Йонков има дългогодишен опит в сферата на качественото осигуряване на софтуера, както и на неговата разработка. В професионалния му опит се въртят главно две технологии - Java и PHP. В последните години се занимава с изучаването на екзотични езици за програмиране и технологии с все още ненабрала популярност, като Kotlin. Иван е Ръководител на учебната дейност в Софтуерния Университет, като има зад гърба си множество курсове по осигуряване на качеството, уеб разработка и бази данни.

Владимир Георгиев, Стефан Вадев, Мартин Чаов. Иван Йонков  photo Владимир Георгиев, Стефан Вадев, Мартин Чаов. Иван Йонков  photo Владимир Георгиев, Стефан Вадев, Мартин Чаов. Иван Йонков  photo