Курс ReactJS Fundamentals - октомври 2017

Курс ReactJS Fundamentals - октомври 2017

ReactJS Fundamentals - октомври 2017

24 октомври 2017 19 ноември 2017 5 седмици 8 кредита
ReactJS Fundamentals - октомври 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Какво е Single Page Application
  • Работа с отдалечени REST услуги
  • Основни познания по React и JSX
  • Компоненто-базирани приложения
  • Клиентски приложения с React
  • Свързване с Redux

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Преподаватели

Kiril98 avatar
Кирил Кирилов
Кирил е завършил първа немска езикова гимназия в София. Занимава се с програмиране от 11-ти клас. Интересите му са предимно в уеб програмирането (с ASP.NET). Учи във СУ ФМИ специалност математика и информатика.

LinkedIn
Xapuu avatar
Християн Христов
Християн се специализира в икономическите дисциплини още от гимназиалните си години, в последствие продължава своето обучение в икономически университет, но
винаги е знаел, че иска нещо повече, затова и започва своето обучение в СофтУни. В момента той се занимава с създаването на малки сайтове, като freelancer но също така продължава развитието си и в Софтуерния Университет.
LinkedIn
viktor.pts avatar
Виктор Костадинов
Виктор се занимава любителски с програмиране и скриптиране още в прогимназията. По време на формалното си обучение разработва и поддържа сайт на университетската си група за споделяне на учебни материали. Интересува се от астрономия и разработка на игри. Технически трейнър с опит в СофтУни в направление JavaScript и бази данни.