Курс Структури от данни - януари 2018

Курс Структури от данни - януари 2018

Структури от данни - януари 2018

08 януари 2018 11 март 2018 9 седмици 12 кредита
Структури от данни - януари 2018 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Имплементация на линейни структури от данни: списъци, стекове и опашки
 • Обхождане на дървовидни структури данни в дълбочина (DFS) и в ширина (BFS)
 • Познаване на сложни структури от данни
 • Дървовидни структури от данни: използване и имплементация
 • Речници и хеш таблици: използване и имплементация
 • Ефективност на структурите данни: кога коя структура да използваме?

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всички, които имат базови познания по програмиране и ООП. Примерите в курса ще бъдат демонстрирани чрез C#, но принципите са приложими и на други езици.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 6-ти януари 2018 г. Обучението стартира на 8-ми януари 2018 г. и завършва с практически изпит на 11  март 2018 г.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки понеделник и четвъртък от 18:00 в зала Deep Web. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпитът след обучението ще представлява практически изпит, който ще се проведе присъствено в учебната зала. Всички, преминали го могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване в присъствена форма на обучение

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
Безплатно
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
Безплатно
Изпит (до 22.01.2018 г.)

Ранно записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на сертификат
100 лв.
Изпит (след 22.01 дo 05.03.2018г)

Записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на сертификат
200 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 15 януари). 

Преподавател

goshoan avatar
Георги Ангелов
Георги завършва Природо-математическата гимназия в Сливен, където научава основите на информатиката и се запалва по софтуерното инженерство. То бързо става част от ежедневието му, след като започва обучението си в СофтУни. Участва в софтуерни състезания и се интересува от Machine learning , Deep learning, 3D Rendering, Bioinformatics, Cryptography. Обича редовно да разширява кръгозора си и да преоткрива себе си чрез всяко ново знание (било то свързано с компютри или не), до което може да се добере. Също така обича да спортува активно, да се храни правилно и винаги да е продуктивен.