C++ Advanced - януари 2019
Loading...
курс

C++ Advanced - януари 2019

кредити 12 кредита
C++ Advanced - януари 2019 Advanced
Запиши се
C++ Advanced - януари 2019

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с пойнтери и управление на паметта
  • Основни концепции от ООП модела
  • Правилно организиране на код при по-големи проекти
  • Създаване на конструктори и деструктори

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за всички, които имат добри познания на основите на програмирането – променливи, цикли, функции/методи, познаване и умения за ползване на структури от данни като list, map, set, базови познания по класове и обекти (клас, обект, полета, методи, конструктор) или успешно завършен курс C++ Fundamentals.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Каквa e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите и за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

170 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

C++ Advanced - януари 2019

Живко Петров

Преподавател

Живко е строителен инженер, който се занимава със C/C++ програмиране в последните 3+ години - като по-голямата част от тях са в gaming индустрията.
В ежедневната си работа той адресира работа с хардуер, тежки изчисления в CPU ограничена среда, както и GPU ускорена компютърна графика, използвайки библиотеки като SDL2 и OpenGL. В момента работи като 2D Game Engine developer.
C++ Advanced - януари 2019

C++ Advanced - януари 2019

C++ Advanced - януари 2019 Начало: 22 януари 2019
C++ Advanced - януари 2019 11 седмици
C++ Advanced - януари 2019 12 кредита
C++ Advanced - януари 2019 Advanced
Запиши се
C++ Advanced - януари 2019

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*