Стани Code Wizard
Loading...
Семинар

Стани Code Wizard

Включете се във второто издание на играта "Стани Code wizard" и спечелете страхотни награди! Това издание ще бъде водено от Ален Паунов. Събитието ще се проведе нa 17 декември 2018 г. (понеделник) от 18:30 часа в зала Open Source на Софтуерния университет. Участието е безплатно и става само с предварително записване!

За Семинара

Каним ви на второто издание на „Стани Code wizard", организирано от СофтУни. Събитието е създадено специално за всички курсисти на Софтуерния университет.

Играта се състои от 10 въпроса от сферата на програмирането - първите 5 въпроса ще са със средна трудност, а от 6-ти до 10-ти въпрос ще имате възможността да проверите колко задълбочени са знанията ви по програмиране. "Стани Code wizard" ще продължи два часа, за да могат да се включат няколко участници, избрани на случаен принцип по време на играта от предварително записалите се. Публиката също ще има възможност да участва и да отговаря на въпроси. В ролята на водещ ще влезе Ален Паунов.

Регламент на играта:

  • Ако отговорите правилно на първите 5 въпроса, получавате сигурна награда: тениска и книга!
  • А ако отговорите правилно и на 10-те въпроса, получавате голямата награда: ваучер за безплатен отворен курс по избор.
  • При затруднение можете да се обърнете към един от двата жокера - "Потърси в Google за 60 секунди" или "Помощ от публиката".

Запишете се за участие, отговорете правилно и спечелете!

*Всеки записал се и дошъл на място има възможност да участва в играта. Участниците ще бъдат изтеглени на случаен принцип по време на играта от всички предварително записали се.

За Лектора

Ален Паунов

Ален започва да се занимава любителски с програмиране, докато следва Право. Първите му стъпки са създаване на апликации на VBA и AutoIt, като в последствие работи по различни проекти, най-големият от които е система за автоматизирано подаване на финансови отчети към системата на НСИ, което поддържа и до момента. Дълбоките му интереси са разработка на игри и quantum technologies. Любител комик.
Ален Паунов photo