QA Fundamentals - септември 2020
Loading...

QA Fundamentals - септември 2020

12 кредита
Срокът е изтекъл
QA Fundamentals - септември 2020 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Ръчно тестване на софтуерни проекти
 • Тестване на уеб базирани системи
 • Базови познания в автоматизираното тестване
 • Работа със спецификациите на софтуерните изисквания
 • Запознаване с техники за софтуерно тестване
 • Работа със системи за проследяване на дефекти
 • Ръчно тестване на софтуерни проекти
  Тестване на уеб базирани системи
 • Базови познания в автоматизираното тестване
  Работа със спецификациите на софтуерните изисквания
 • Запознаване с техники за софтуерно тестване
  Работа със системи за проследяване на дефекти

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ за хора, които искат да придобият знания за основните концепции и принципи при осигуряване качеството на софтуера чрез ръчно тестване. Нужни са знания от курса Основи на програмирането или еквивалентен (използване на променливи и данни, оператори и изрази, използване на условни конструкции). Също така са необходими познания в принципите на обектно-ориентираното програмиране (ООП), работа с класове и обекти, изграждaнето на  йерархии от класове, както и умения за обработка на бази данни.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 12 септември. Обучението стартира на 14 септември 2020 г. и завършва с изпит, който ще се проведе на 25 октомври.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в понеделник и четвъртък, от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн и се състои от практическа част и тест. Всички преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучение Включва Цена
Онлайн

Записване за курса
• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

260 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 21 септември).

Преподавател

dimofeev avatar