Infrastructure architectures with Amazon Web Services - септември 2020
Loading...

Infrastructure architectures with Amazon Web Services - септември 2020

28 септември 2020 06 декември 2020 10 седмици 6 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Работа с „облак“ и облачни технологии
 • Знания за и работа с основни услуги на AWS
 • Изграждане на реална архитектура с AWS
 • Финансов модел на услугите AWS
 • Научаване на основи за работа със Serverless технологии
 • Запознаване със сигурността в облачните услуги
 • Различните бази данни в облачните технологии
 • Стандартна инфраструктура и Serverless технологии
 • Работа с „облак“ и облачни технологии
  Знания за и работа с основни услуги на AWS
 • Изграждане на реална архитектура с AWS
  Финансов модел на услугите AWS
 • Научаване на основи за работа със Serverless технологии
  Запознаване със сигурността в облачните услуги
 • Различните бази данни в облачните технологии
  Стандартна инфраструктура и Serverless технологии

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е насочен предимно към хора, които искат да се запознаят с облачните технологии. Желаещите да се запишат трябва да имат умения за работа с мрежи и мрежови протоколи, работа с Linux OS. Също така е препоръчително да владеят и английски език.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 26 септември 2020. Обучението стартира на 28 септември 2020 г. и завършва с изпит, който ще се проведе на 6 декември 2020 г.  

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ". Така автоматично ще бъдете записани за курса.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в понеделник, от 18:30 до 21:30 часа, изцяло онлайн. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн, и се състои от практическа част и теоретична част - тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Много добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса
• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

170 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (до 12 октомври).

Партньор за курса

helecloud logo

HeleCloud е технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services с офиси в Лондон, Хага и София. Компанията подпомага средни и големи организации в изграждането на облачната им визия за развитието и реализацията на облачните им стратегии чрез водещата си Cloud Roadmap методология. Нашите експерти предоставят услуги, управлявани в Облака, за да разширят допълнително облачните предимства и да дадат възможност на фирмите да се съсредоточат върху основния си бизнес. В допълнение към тези услуги, HeleCloud наскоро придоби екип от експерти, които специализират в Open Source консултиране, инженеринг и обучения и работят в над повече от 20 страни по света.

Екипът на HeleCloud е съставен от висококвалифицирани консултанти и инженери, специализирани в сферите на информационната сигурност и международните регулации, Big Data, информационния анализ, изкуствения интелект, интернет на нещата и Microsoft Enterprise Applications за AWS. За повече информация: www.helecloud.com

Преподавател

DVachev avatar