C++ Advanced - май 2021
Loading...
курс

C++ Advanced - май 2021

Начало Начало: 25 май 2021
продължителност 5 седмици
кредити 9 кредита
C++ Advanced - май 2021 Advanced
Запиши се

Умения, които ще придобиеш

  • Работа със стекове и опашки
  • Работа с многомерни масиви
  • Работа с речници и сетове
  • Управление на паметта в компютъра
  • Работа с динамична памет
  • Работа с указатели и псевдоними

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за всички преминали курса „C++ Fundamentals“ или с еквивалентно ниво на знания: работа с масиви и особеностите им в C++, работа с контейнери (линейни и асоциативни), както и работа с контейнерни адаптери.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 23 май. Обучението стартира на 25 май 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 3 юли, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 3 юли

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
    • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
    • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
    • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
    • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 8 юни).

C++ Advanced - май 2021

Живко Петров

Преподавател

Живко Петров е строителен инженер, който се занимава изцяло със C/C++ програмиране в последните 5+ години. По-голямата част от тях са в gaming индустрията и роботиката. В ежедневната си работа той адресира работа с хардуер, тежки изчисления в CPU ограничена среда, както и GPU ускорена компютърна графика. В момента работи като Perception Robotics Software Engineer.

C++ Advanced - май 2021

C++ Advanced - май 2021 Начало: 25 май 2021
C++ Advanced - май 2021 5 седмици
C++ Advanced - май 2021 9 кредита
C++ Advanced - май 2021 Advanced
Запиши се
C++ Advanced - май 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*