QA Fundamentals - януари 2021
Loading...

QA Fundamentals - януари 2021

18 януари 2021 28 февруари 2021 6 седмици 12 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Работа със спецификациите на софтуерните изисквания
 • Ръчно тестване на софтуерни проекти
 • Тестване на уеб базирани системи
 • Базови познания в автоматизираното тестване
 • Запознаване с техники за софтуерно тестване
 • Работа със системи за проследяване на дефекти
 • Работа със спецификациите на софтуерните изисквания
  Ръчно тестване на софтуерни проекти
 • Тестване на уеб базирани системи
  Базови познания в автоматизираното тестване
 • Запознаване с техники за софтуерно тестване
  Работа със системи за проследяване на дефекти

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ за хора, които искат да придобият знания за основните концепции и принципи при осигуряване качеството на софтуера чрез ръчно тестване. Нужни са знания от курса Основи на програмирането или еквивалентен (използване на променливи и данни, оператори и изрази, използване на условни конструкции). Също така са необходими познания в принципите на обектно-ориентираното програмиране (ООП), работа с класове и обекти, изграждaнето на  йерархии от класове, както и умения за обработка на бази данни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 16 януари. Обучението стартира на 18 януари 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 19:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 21 февруари, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 21 февруари.

Ще получа ли сертификат след изпита??

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

260 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 25 януари).

Преподавател

dimofeev avatar