Data Science - юни 2021
Loading...
курс

Data Science - юни 2021

Начало Начало: 08 юни 2021
продължителност 9 седмици
кредити 9 кредита
Data Science - юни 2021 Advanced
Запиши се
Data Science - юни 2021

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора с предишен опит в програмирането на Python (на ниво Programming Basics) и Jupyter Notebook. Изискват се покриване на курса "Math Concepts for Developers" или еквивалентни познания.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 6 юни. Обучението стартира на 8 юни 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 15 август, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 15 август.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Data Science - юни 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

220 лв.

Онлайн обучение в реално време

Data Science - юни 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Data Science - юни 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Data Science - юни 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Data Science - юни 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

Data Science - юни 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 22 юни).

Data Science - юни 2021

Йордан Даракчиев

Преподавател

Йордан Даракчиев е топ лектор в СофтУни, той е програмист и преподавател по призвание. От самото създаване на университета, Йордан помага на студентите да усвоят тънкостите на програмирането, както и на изкуствения интелект. Обича да се бори с трудни задачи и да предлага ефективни решения. Ученето на нови технологии му е ежедневие. Освен AI, програмирането и алгоритмите, другата му страст е астрономията. В момента учи астрофизика в СУ „Св. Климент Охридски“.
Data Science - юни 2021

Data Science - юни 2021

Data Science - юни 2021 Начало: 08 юни 2021
Data Science - юни 2021 9 седмици
Data Science - юни 2021 9 кредита
Data Science - юни 2021 Advanced
Запиши се
Data Science - юни 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*