Machine Learning - септември 2021
Loading...
курс

Machine Learning - септември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Умения за изследване на проблеми и предлагане на решения
  • Познания за цялостния процес – от формулирането на задачата до завършения проект
  • Създаване на модели, които решават задачи от практиката
  • Основни принципи на machine learning
  • Разбиране за това по какъв начин работят алгоритмите, как се тестват и дебъгват
  • Приложение на machine learning за лични и професионални цели

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора с основни познания по програмиране (променливи, конструкции за управление, списъци, функции) и знания по математика на ниво 12 клас. Желателно, но не задължително, е студентите да имат познания по Python и елементи от „висшата“ математика, като основи на статистиката и математически анализ.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 5 септември. Обучението стартира на 7 септември 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник от 18:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 21 ноември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 21 ноември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Machine Learning - септември 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

220 лв.

Онлайн обучение в реално време

Machine Learning - септември 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Machine Learning - септември 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Machine Learning - септември 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Machine Learning - септември 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

Machine Learning - септември 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 21 септември).

Machine Learning - септември 2021

Йордан Даракчиев

Преподавател

Йордан Даракчиев е топ лектор в СофтУни, той е програмист и преподавател по призвание. От самото създаване на университета, Йордан помага на студентите да усвоят тънкостите на програмирането, както и на изкуствения интелект. Обича да се бори с трудни задачи и да предлага ефективни решения. Ученето на нови технологии му е ежедневие. Освен AI, програмирането и алгоритмите, другата му страст е астрономията. В момента учи астрофизика в СУ „Св. Климент Охридски“.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*