Angular - юли 2021
Loading...
курс

Angular - юли 2021

кредити 15 кредита
Angular - юли 2021 Advanced
Запиши се
Angular - юли 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Основни познания по TypeScript
  • Работа с отдалечени услуги (REST)
  • Какво е Single Page Applicaion
  • Клиентски приложения с Angular
  • Компонентно-базирани приложения
  • Работа с шаблони и рутиране

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора, които имат абстрактно и алгоритмично мислене, могат да боравят с по-сложни функции, усвоили са концепциите за обектно-ориентираното програмиране на JavaScript. Строго препоръчително е участващите в курса да имат умения за работа с REST API-та, асинхронно програмиране, DOM и HTML/CSS.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате възможност да се запишете за него, получавайки достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

180 лв.

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Angular - юли 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 14 дни след заплащане на таксата за курса.

Angular - юли 2021

Илия Идакиев

Преподавател

Илия Идакиев е софтуерен разработчик, предприемач и JavaScript ентусиаст с много години опит в разработването на уеб приложения. Организатор на различни събития за технологии като Angular и JavaScript. Преподава в Софийски Университет към Факултета по математика и информатика (ФМИ), където води курса "Advanced JavaScript".
Angular - юли 2021

Angular - юли 2021

Angular - юли 2021 Начало: 06 юли 2021
Angular - юли 2021 6 седмици
Angular - юли 2021 15 кредита
Angular - юли 2021 Advanced
Запиши се
Angular - юли 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*