Angular - юли 2021
Loading...
курс

Angular - юли 2021

Начало Начало: 06 юли 2021
продължителност 6 седмици
кредити 12 кредита
Angular - юли 2021 Fundamentals
Запиши се

Умения, които ще придобиеш

  • Основни познания по TypeScript
  • Работа с отдалечени услуги (REST)
  • Какво е Single Page Applicaion
  • Клиентски приложения с Angular
  • Компонентно-базирани приложения
  • Работа с шаблони и рутиране

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора, които имат абстрактно и алгоритмично мислене, могат да боравят с по-сложни функции, усвоили са концепциите за обектно-ориентираното програмиране на JavaScript. Строго препоръчително е участващите в курса да имат умения за работа с REST API-та, асинхронно програмиране, DOM и HTML/CSS.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУКили на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 4 юли. Обучението стартира на 6 юли 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и петък от 18:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 11 август, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 15 август.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Angular - юли 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Онлайн

220 лв.

Присъствие в учебни занятия на всички занятия

Angular - юли 2021

Личен контакт с преподавателя и с курсистите в залата

Angular - юли 2021

Онлайн обучение в реално време, възможност за въпроси към преподавателя

Angular - юли 2021

Доживотен достъп до учебните ресурси от занятията на записания курс

Angular - юли 2021

Практически упражнения и проекти от реална бизнес среда

Angular - юли 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите и помощт от ментор

Angular - юли 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпита (до 13 юли).

Angular - юли 2021

Илия Идакиев

Преподавател

Илия Идакиев е софтуерен разработчик, предприемач и JavaScript ентусиаст с много години опит в разработването на уеб приложения. Организатор на различни събития за технологии като Angular и JavaScript. Преподава в Софийски Университет към Факултета по математика и информатика (ФМИ), където води курса "Advanced JavaScript".

Angular - юли 2021

Angular - юли 2021 Начало: 06 юли 2021
Angular - юли 2021 6 седмици
Angular - юли 2021 12 кредита
Angular - юли 2021 Fundamentals
Запиши се
Angular - юли 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*