MS SQL - септември 2021
Loading...
курс

MS SQL - септември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Използване на процедури и функции
  • Фундаментални знания за бази данни
  • Управление на трансакции
  • Манипулиране и съхраняване на данни
  • Създаване на базови Back-End архитектури
  • Използване на ACID модела

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, както и за хора с опит в базите данни, които искат да се запознаят със спецификите на MSSQL.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 11 септември. Обучението стартира на 13 септември 2021 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:
 
лекции - всеки понеделник и четвъртък, от 18:30 до 22:00 часа;
упражнения - всеки вторник, от 18:30 до 22:00 часа и събота, от 10:00 до 13:30 часа.

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще се проведе на 16 октомври, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 16 октомври.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

MS SQL - септември 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

260 лв.

Онлайн обучение в реално време

MS SQL - септември 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

MS SQL - септември 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

MS SQL - септември 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

MS SQL - септември 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

MS SQL - септември 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 16 септември).

MS SQL - септември 2021

Стамо Петков

Преподавател

Стамо Петков се занимава професионално с програмиране вече повече от 15 години. Минал е през най-различни технологии - BASIC, Pascal, Object Pascal, PHP, докато най-накрая открива .NET и C#. За него образованието е кауза и той самият винаги се е стремял да научава нови и интересни неща. Иска да вярва, че успява да предаде частица от този стремеж и на хората, които обучава. Бил е лектор по JavaScript и Софтуерни Архитектури в инициативата Инфостарт, водил е C# Basics и ASP.NET MVC в Софтуни, както и няколко курса в Нов Български Университет, изнасял е лекции на различни конференции и събития в сферата на софтуерните технологии.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*