Compromising Platforms - май 2022
Loading...
курс

Compromising Platforms - май 2022

Начало Начало: 19 май 2022
продължителност 7 седмици
кредити 9 кредита
Compromising Platforms - май 2022 Advanced
Запиши се
Compromising Platforms - май 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Тестване заобикалянето на устройства за сигурност.
  • Тестване за различни видове атаки от типа “инжектиране”
  • Разбиране на различни видове криптографски механизми и алгоритми
  • Oдитиране сигурността на уеб апликации, уеб сървъри и бази данни
  • Атаки за прихващане на активни сесии на друг потребител
  • Изграждане на цялостни концепции за тестване на сигурността

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора с опит в тази сфера, както и за активно занимаващи се с информационна или мрежова сигурност, специалисти по киберсигурност и програмисти с интерес към “secure coding”. По време на курса ще бъдат демонстрирани техники и умения, за което е препоръчително участниците да са преминали през предходните два курса от модула по Информационна сигурност: Open Source and Threat Intelligence и System and Network compromising; или притежават знания, еквивалентни на тях.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 17 май. Обучението стартира на 19 май 2022 г., а занятията ще се провеждат всеки четвъртък от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 3 юли, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 3 юли.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Compromising Platforms - май 2022

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

220 лв.

Онлайн обучение в реално време

Compromising Platforms - май 2022

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Compromising Platforms - май 2022

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Compromising Platforms - май 2022

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Compromising Platforms - май 2022

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

Compromising Platforms - май 2022

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 26 май).

Compromising Platforms - май 2022

Любомир Тулев

Преподавател

Любомир Тулев е висококвалифициран професионалист в киберсигурността с над 12 г. опит в българските правоприлагащи органи и бизнес. Притежава множество международни сертификати за киберсигурност и защита на информацията като CCISO, ECSA, CEH, Advanced Penetration Testing и др. Любомир е мениджър за услугите по киберсигурност в Digitall и инструктор към международната организация EC COuncil, водещ редовни обучения като CCISO, CEH, CHFI, ECSA, CEI, CISSP, мобилна сигурност, тестове за проникване и др. в България, Европа и по света. През 2010 г. започва кариерата си като инспектор в българския отдел за киберпрестъпност в ГДБОП. Работил с агенции като ФБР, Интерпол и Европол. Изгражда център за контакт на ГДБОП и българските правоприлагащи органи с Facebook, Google и Skype за България.
Compromising Platforms - май 2022

Compromising Platforms - май 2022

Compromising Platforms - май 2022 Начало: 19 май 2022
Compromising Platforms - май 2022 7 седмици
Compromising Platforms - май 2022 9 кредита
Compromising Platforms - май 2022 Advanced
Запиши се
Compromising Platforms - май 2022

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*