ReactJS - ноември 2021
Loading...
курс

ReactJS - ноември 2021

Начало Начало: 02 ноември 2021
продължителност 7 седмици
кредити 15 кредита
ReactJS - ноември 2021 Advanced
Запиши се
ReactJS - ноември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Компонентно-базирани приложения
  • Какво е Single Page Applicaion
  • Основни познания по React и JSX
  • Клиентски приложения с React
  • Работа с отдалечени REST услуги
  • Работа с шаблони и рутиране

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за студенти, които имат абстрактно и алгоритмично мислене, могат да боравят с по-сложни функции, усвоили са концепциите на обектно-ориентираното програмиране на JS. Препоръчително участващите в курса да имат умения за работа с REST API , асинхронно програмиране, DOM и HTML/CSS.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 31 октомври. Обучението стартира на 2 ноември 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и петък от 18:30 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, чиято защита ще се проведе на 18 декември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 18 декември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

ReactJS - ноември 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

260 лв.

Онлайн обучение в реално време

ReactJS - ноември 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

ReactJS - ноември 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

ReactJS - ноември 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

ReactJS - ноември 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

ReactJS - ноември 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 9 ноември).

ReactJS - ноември 2021

Ивайло Папазов

Преподавател

Ивайло Папазов e Senior Full-stack Web Developer в Dev екипа на Motion Software. Участвал е в професионални проекти на различни JavaScript технологии, като Node.js, React и др. Вълнува се от JavaScript и от Front-end. Обича да предава знанията си и да помага на хората да ги усвояват и напредват. Целта му като преподавател е да покаже на студентите, че могат да се справят и да станат добри програмисти!
ReactJS - ноември 2021

ReactJS - ноември 2021

ReactJS - ноември 2021 Начало: 02 ноември 2021
ReactJS - ноември 2021 7 седмици
ReactJS - ноември 2021 15 кредита
ReactJS - ноември 2021 Advanced
Запиши се
ReactJS - ноември 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*