JavaScript for .NET Developers

JavaScript for .NET Developers

Семинар

JavaScript for .NET Developers

14.08.14 19:00 - 22:00 Павел Колев
Заповядайте на безплатен семинар на тема "JavaScript for .NET Developers" с лектор Павел Колев, който ще се проведе на 14 август (четвъртък) от 19:00 до 22:00 часа в залата на СофтУни на ул. Васил Кънчев 26, вх. Д, ет. 4.

За Семинара

Основният фокус на семинара ще падне върху странностите и хубавите страни на JavaScript. Ще потърсим обяснение защо езикът се налага толкова масово, но въпреки това хората гледат с пренебрежение на него и лесно му слагат етикет - "javascripta е лесен". Ще обсъдим какво можем и какво не можем да правим с JavaScript. Ще поговорим за бъдещото развитие на езика и дали ще успее да стане "по - цивилизован".

Семинарът е подходящ както за напълно начинаещи в JavaScript света, така и за по - напредналите. Не е подходящ за хора без основни познания по програмиране.

За лектора:

Място: Софтуерен университет - гр. София, кв. Хаджи Димитър, ул. Васил Кънчев 26, Бизнес сграда "Стефан Караджа", вх. Д, ет. 4 (виж на картата).

Вход свободен.

За Лектора

Павел Колев

Павел е софтуерен разработчик в Телерик. През свободното си време води лекции в академията на Телерик, както и по различни конференции.
Павел Колев photo