5 Основни предимства на Magento

5 Основни предимства на Magento

avatar Georgi Durankiev 2 минути
5 Основни предимства на Magento

За тези от вас, които не са запознати със сферата на онлайн търговията, би било полезно да се спомене, че Magento е една от най-широко използваните платформи за създаване на онлайн магазини. В някои аспекти дори е водеща на световен мащаб, а брандовете, които я използват включват гиганти като Coca-Cola, Burger King, Ford, Olympus и много други.

Естествено, зад този избор стоят много различни причини, но основните предимства на платформата са валидни във всяка една ситуация. Запознайте се с тях:

5. Search Engine Optimization (SEO) улеснения

Тъй като първата публична версия на Magento излиза през 2008-ма година, когато Google вече се налага като отправна точка за всеки потребител в интернет, тя е създадена с идеята да бъде “SEO-Friendly”. Това значи, че всичко, което ви е нужно, за да оптимизирате сайта си и да го направите откриваем е вече внедрено като инструмент в платформата.

4. Платформата е отворена за модифициране

Тъй като базовата функционалност на Magento не може да покрие абсолютно всяка една нужда на потребителите, вие можете спокойно да добавяте функционалност чрез различни „разширения“. Разполагате както с такива, предоставени от индивидуални разработчици или фирми, така и с възможността да създавате такива сами.

3. Не ограничава растежа на бизнеса ви

Платформата е „скалируема“, което значи, че можете да започнете от едва няколко десетки продажби на месец и да стигнете до няколко стотин на ден без да сте ограничени от техническите и възможности. Освен това сте способни да добавяте и хиляди продукти без каквото и да е ограничение.

2. Можете да създадете уебсайт от нулата

Тъй като Community версията на Magento е напълно безплатна, на вас не ви коства нищо да създадете уебсайт от нулата или да се научите да разработвате разширения за платформата. Безплатната и отворена версия, до която имате свободен достъп предлага всичко нужно, за да стартирате.

1. Изцяло Open Source е

Като една от малкото мощни, но все пак Open Source платформи за онлайн търговия, Magento ви дава прекрасна възможност да впрегнете уменията си по програмиране, за да разширявате функционалността ѝ. Дали за лична полза, като независим разработчик или като кариерен път, не ви коства нищо да започнете.

Не ви коства нищо и да запишете новото ни напълно безплатно обучение по разработка за Magento – Основи на Magento – май 2017. То се провежда с подкрепата на STENIK – уеб агенция, където тримата най-добре представилите се ще имат възможност да започнат работа!

Записването за обучението вече тече, запазете своето място в него още днес и се възползвайте от възможността да започнете кариерното си развитие чрез Magento!