TechFest 2017 ви дава още по-голямо поле за изява!

TechFest 2017 ви дава още по-голямо поле за изява!

avatar Георги Дуранкиев 1 минута
TechFest 2017 ви дава още по-голямо поле за изява!

След като проведохме миналогодишното издание на нашия хакатон, тази година ни предстои да се случи неговото ново издание – SoftUni TechFest 2017. Различното при него е, че имате възможност да ни представите и двете страни на своя проект – проблемът, който решава и решението, което сте създали. Няма да има ограничение относно това с каква насока са усилията ви, позволявайки ви да участвате с проект напълно по ваше желание.

Без значение дали сами или в отбор, вие можете да стнаете част от нашия технологичен фестивал, състезавайки се в една от 5-те ни категории:

Софтуерни приложения (участници на възраст под 18 години)

В тази категория попадат участници и екипи, които разработват проект, в който програмирането заема основна част, било то настолно, мобилно, cloud или вградено приложение. Ако един от участниците в отбора е под 18-годишна възраст, то отборът ще участва в тази категория.

Софтуерни приложения (участници на възраст над 18 години)

Втората разновидност на нашата категория за софтуерни приложения включва същите правила и проекти, но за отбори и индивидуални участници, които са над 18-годишна възраст.

Уеб сайтове

В тази категория попадат уеб сайтове, които са изработени от нулата или чрез готови CMS системи (като WordPress), като в тях ще се оценява не толкова техническата част, колкото оригиналното съдържание и иновативното му поднасяне.

Дизайн и мултимедия

В тази категория попадат всички чисто творчески дисциплини – било то дизайн за уебсайт или приложение, късометражен филм или анимация, фотография или друг тип мултимедиен проект.

Роботика

Най-новата ни категория ви предлага да представите вашите електронни творения, които могат да представляват различен вид робот или роботизирана система/съоръжение. Тук се оценява съвкупността от хардуер, софтуер и потребителски интерфейс.

Както всеки път, тази година също ще можете да се състезавате за различни награди от наградния ни фонд на обща стойност над 10 000 лв.! Победителите от всяка категория ще получат парични награди на стойност 500 лв., а допълнителните награди включват стажове и работа в партниращи компании, стипендии за обучение в СофтУни и много други подаръци!

Всичката ви нужна информация можете да намерите на сайта на събитието - techfest.softuni.bg, където можете да видите пълния регламент за участие или да регистрирате своя проект още днес!

Записването е активно до 24-май, така че побързайте и регистрирайте себе си или своя отбор още сега!