Курс Основи на Magento - май 2017

Основи на Magento - май 2017

Срокът е изтекъл
Основи на Magento - май 2017 icon
Присъствено
100 / 100
Онлайн
516 / 1000

За курса

Курсът за Magentо ще ви запознае с възможностите на едно от най-мощните open source e-commerce решения. Курсът е насочен към front-end и back-end разработчици и ще разкрие възможностите за модифициране на системата и нейното разширяване и напасване към различни изисквания. По време на курса ще бъде изграден един примерен онлайн магазин, ще бъде променен неговият дизайн и ще бъдат разработени модули както за front-end частта, така и за административната част

Умения, които ще придобиеш

 • Промяна в дизайн посредством XML Layout Updates, Blocks, Templates
 • Разработване на модули (extensions) за разширяване на възможностите на платформата
 • Използване на ORM-a, модели и ресурсни модели
 • Routing, Routers и Controllers

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и за всички, които имат среден опит като front-end и backend програмисти с входящи умения:

 • Познания и работно ниво с PHP и обектно ориентирано програмиране
 • Разбиране и използване на архитектурния шаблон MVC
 • Разбиране и използване на XML
 • Базови познания по HTML/CSS/JavaScript

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 13 май 2017. Обучението стартира на 15 май и завършва с провеждане на практически изпит, който ще се проведе на 14-ти юни.

Как мога да се запиша?

Можете да се запишете за курса от ТУКкато и като кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвате стъпките.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всeки понеделник от 14:00 до 18:00 ч. в зала Experience в сградата на Софтуерния университет. Програмата на курса можете да видите в таблицата отгоре.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения. Курсистите от присъствена форма на обучение ще имат възможност да получат покана за работа в уеб агенция STENIK.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение. 


Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се проведе под формата на разработка на практически проект. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса:

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване в присъствена форма на обучение

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните знятия
 • Възможност да получите покана за работа в уеб агенция STENIK
Безплатно
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните знятия
Безплатно
Изпит (до 04.06.2017 г.)

Ранно записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на сертификат
50 лв.
Изпит (след 04.06 дo 11.06.2017г)

Записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на сертификат
100 лв.

ВАЖНО: До трима от курсистите, които се отличат със знания и умения ще имат възможност да получат покана за работа в уеб агенция STENIK. Предимство ще имат курсистите от присъствена форма на обучение, като ще бъдат разгледани и кандидатурите на курсистите от онлайн форма на обучение. Курсистите, които бъдат наети на работа в STENIK ще получат обратно заплатената еднократна такса от 50 лв.

quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпит (29 май).


Партньор за курса

STENIK е уеб агенция с 13-годишен опит и сертифицирани Magento програмисти. STENIK е професионалист в разработка, поддръжка и развитие на успешни онлайн магазини, дизайн и програмиране на корпоративни уеб сайтове и портали.

Преподаватели

nobodyfamouz avatar
Николай Димитров
Николай Димитров е съосновател и съдружник в STENIK, той е официално сертифициран Magento програмист с престижна титла Magento Certified Developer. Николай е истински гуру в PHP програмирането, платформата за онлайн търговия Magento, системата за управление на съдържанието TYPO3, всякакви уеб сървиси и връзки на уеб сайтове и магазини с различни ERP системи. Участвал е като Magento разработчик в проекти за онлайн магазини на компании като KFC България, Orange Center, Ozone, Денси, Хиполенд, Global Brands Store, Take a Cake, Tempo, Massimo Zardi, Time Shoes Bags, Punto, Bobo Zander, Ciela и др.
mrhellish avatar
Мартин Грозданов
Мартин Грозданов е Magento Certified Developer. Той участва в разработката на редица ключови за STENIK и за българския eCommerce бизнес проекти на Magento. Работата му в компанията е свързана с програмиране и обучението на други Magento разработчици и front-end програмисти в компанията, а също така дело на Мартин са и много Magento custom модули, които подобряват работата на онлайн магазините и дават голямо предимство на клиентите на STENIK.