Искате ли да придобиете презентационните умения на преподавател?

Искате ли да придобиете презентационните умения на преподавател?

avatar Георги Дуранкиев 1 минута
Искате ли да придобиете презентационните умения на преподавател?

Думата „лектор“ привидно има доста простовато значение, но един поглед към хората зад катедрите в СофтУни може да ви покаже, че това не е просто работна позиция, а призвание. По-голямата част от курсистите ни нямат вътрешен поглед към това занимание, затова попитах част от хората, които можете да срещнете пред бялата дъска във всяка една зала в СофтУни:

Георги Стоименов – Какво те мотивира да преподаваш?:

Мотивира ме желанието да помагам на хората, защото ми носи голяма доза удовлетворение, когато хората кимат одобряващо докато им се поднася учебният материал. Така разбирам, че съм наистина полезен не само за себе си, но и за огромен брой хора, които не познавам, но знам, че съм допринесъл за тяхната позитивна промяна.

Виктор Костадинов – Какво е чувството да застанеш пред пълна зала?:

Отначало е малко страшно да застанеш пред пълна зала, но след първите 5 минути не ти прави впечатление дали говориш с един човек, или 200. Има също и известен фактор на удовлетворение – това, че си успял да привлечеш вниманието на курсистите, това, че оправдаваш доверието им към СофтУни и това, че придобиват нови знания.

Симеон Шейтанов – Защо избра преподавателския път?:

Смятам, че начинанието да се научиш да програмираш може да се превърне в една безкрайно интересна игра с правилните насоки. Точно това целя да дам на хората в залата. По-лесно ми е да установя връзка с тях, тъй като самият аз съм бил в точно тази позиция и това ми дава предимството на по-широка гледна точка.

Искате ли и вие да се включите в динамичния ни екип от преподаватели? Можете да се възползвате от възможността да развиете собствените си възможности, докато градите такива у нашите курсисти още днес! Нужно е единствено да кандидатствате за напълно безплатния курс „Обучение за трейнъри - април 2017“.

Срокът за кандидатстване е едва до 7-ми април, така че побързайте и подайте своята презентация още днес!