Loading...

Отново имате шанс да направите първите си стъпки към успеха!

avatar Георги Дуранкиев 1 минута
Отново имате шанс да направите първите си стъпки към успеха!

Имате ли нужда от промяна? Любопитни ли сте да откриете какво може да ви представи света на софтуерната разработка? Можете да отговорите на всеки един от въпросите си напълно безплатно, с най-качествените учебни материали и най-добрите преподаватели в новото издание на обучението ни „Основи на програмирането“. То е подходящо за абсолютно начинаещи, дори без никакъв опит в сферата на информационните технологии. 

То няма просто да ви научи как да създавате софтуер на начално ниво, но ще ви даде необходимите знания да го правите по възможно най-ефективния и ефикасен начин! Ще се запознаете с основните елементи на една програма, използвайки езикът C# и средата за разработка Visual Studio. Ще се запознаете с това как компютрите виждат числата, как да ги накарате да разбират информация, въведена от потребител и как най-лесно да решавате привидно сложни проблеми.

Програмата за обучението е изцяло обновена, като то вече включва много повече практика. Moже да се обучавате изцяло онлайн, но ако кандидатствате в присъствена форма ще имате възможността да посещавате упражнения след всяка лекция, да се запознаете с много креативни, мотивирани хора и да получавате напътствия за всеки проблем от нашия разрастващ се менторски екип.

Можете да подадете своята кандидатура до 6-ти октомври, като курсът започва на 15-ти октомври и завършва на 18-ти декември с приемен изпит, на който всеки желаещ може да се яви. Подайте своята кандидатура още днес и направете най-вълнуващата промяна в живота си досега!