Станете част от екипа на СофтУни!

Станете част от екипа на СофтУни!

avatar Георги Дуранкиев 2 минути
Станете част от екипа на СофтУни!

От своето създаване до днес СофтУни не спира развитието си, резултат от което са хилядите ни доволни курсисти, стотиците ни партньори, десетки награди и безброй приятели, които ни подкрепят. Вярваме, че хората са двигателят на всяка организация и благодарение на силната ни мотивация, стремежът към успех и желанието за развитие всичко е възможно! За да продължаваме да се развиваме и да допринасяме за общността търсим нови супергерои, които да се присъединят към нашия талантлив екип. Още днес имате възможност да направите един голям скок в кариерното си развитие като станете част от голямото семейство на СофтУни. Ето какви сили трябва да притежават бъдещите ни колеги:

В нашия Marketing екип:

 • SEO & AdWords Expert – ако имате опит с платформата Google AdWords и различни SEO дейности, имате желание да приложите уменията си в подобряването на метриките на уебсайта ни (и тайничко винаги сте искали да сте №1), то вие сте човека, когото търсим.
 • Content Marketing Expert – ако непрестанно искате да създавате интересни статии и видеа, имате професионален опит с technical copywriting, видео заснемане/обработка (и Creativity е второто ви име), ние сме готови да ви дадем поле за изява!
 • E-mail Marketing Expert – ако e-mail маркетингът е вашата страст и любимите ви думи са Open Rate и Click Rate, очакваме вашето CV на нашия email.

В нашия Customer Relations Management екип:

 • Business Assistant – мотивиран човек, който да отговаря за комуникацията между СофтУни и курсистите, да ги уведомява своевременно за предстоящите курсове и да обръща детайлно внимание на всеки казус (по имейл, телефон или на живо), да отговаря за администрацията на курсовете и винаги носи най-широката усмивка на лицето си!
 • Customer Care Assistant – вие сте човека, който търсим, ако имате нестихващ ентусиазъм да помагате хората около вас и имате професионален опит в call център или на позиция, която е изисквала от вас постоянен контакт с клиенти.

Всички наши супергерои трябва имат силна мотивация, внимание към детайлите (всяка позиция включва административна част), да умеят добре да управляват времето си и да са готови да променяме IТ света заедно! 

Ето част от привилегиите, които можете да имате като част от нашия свръхчовешки екип:

 • Интересни предизвикателства, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си
 • Участие в един много млад и динамичен екип, на който винаги можете да разчитате
 • Гъвкаво работно време
 • Възможност за кариерно развитие
 • Социални придобивки
 • Безплатно обучение във всички наши програми за обучение

Ако имате желание да се присъедините към нас на една от тези позиции е нужно да изпратите вашето CV на e-mail: careers@softuni.bg не по-късно от 29-ти май.

Очакваме ви с нетърпение! :)