Loading...

Програмата по Софтуерно инженерство ви очаква!

avatar Георги Кацаров 1 минута
Програмата по Софтуерно инженерство ви очаква!

Искате да навлезете в света на програмирането, но нямате идея откъде да започнете? Програмата по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет е мястото, където ще намерите отговора на този въпрос. Новият прием вече е отворен, а от вас се иска да отделите само няколко минути, за да кандидатствате за нея. Ето какво представлява програмата по Софтуерно инженерство.

Програмата започва с безплатен курс

Безплатният курс „Programming Basics“ се провежда няколко пъти, преди началото на всеки сезон от програмата. Неговата цел е да ви запознае с някои основни концепции в програмирането: видове променливи и работа с тях, условни конструкции и цикли.

Курсът е предназначен за тези от вас, които не са имали досег с програмирането до този момент.

Входен изпит

След края на безплатния курс „Programming Basics“ ви очаква изпит, който е входен за програмата по Софтуерно инженерство. Той е платен, но е по желание. По време на изпита вие ще трябва да демонстрирате колко добре сте усвоили материала от подготвителния курс.

Избор на програмен език

Курсът “Programming Basics” ще ви запознае с основополагащи концепции в програмирането. При него няма голямо значение кой език ще изберете, тъй като ще трябва да се научите да прилагате едни и същи неща – горепосочените условни конструкции, променливи и цикли. За предстоящия прием ще можете да избирате между три програмни езика (технологии): C#, Java или Python. Препоръчително е, разбира се, да се придържате към езика, с който сте започнали.

Как да кандидатствам?

Всичко, което трябва да направите е да кликнете на оранжевия бутон „Кандидатствай“ или ТУК и да попълните необходимата информация. Кандидатстването е отворено до 22-ри август 2019 г.

Ако сте одобрени, ще получите отговор по мейл, който освен това ще съдържа и информация за началото на курса. Това трябва да стане най-късно на 23-ти август, до 20:00 ч. В случай, че не получите такъв, можете да се свържете с колегите ни на email: [email protected] или на тел. 359 899 555 592, за да ви информираме за подробностите.

Светът на програмирането ви очаква. Навлезте в него по най-сигурния и лесен начин – като кандидатствате за програмата по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет от ТУК. Не пропускайте този шанс!