Loading...

Новият прием за програмата по Софтуерно инженерство стартира! Какво трябва да знаеш за него?

avatar Георги Кацаров 1 минута
Новият прием за програмата по Софтуерно инженерство стартира! Какво трябва да знаеш за него?

Мечтаеш си да имаш умения в областта на програмирането, за да имаш възможност за реализация във водещите компании в IT сферата в България? Спри с мечтите и кандидатствай за новия прием за програмата по Софтуерно инженерство. Чрез нея ще имаш възможност да станеш част от хилядите ни доволни курсисти и да придобиеш всички умения, необходими за професионална реализация в IT сферата. Какво трябва да знаеш за новия прием в програмата?

Каква технология да избера?

В настоящия прием можеш да избираш между една от трите технологии - C#, Java и С++.

Как да се подготвя за програмата по Софтуерно инженерство?

Програмата по Софтуерно инженерство започва с курса Programming Basics. Той е напълно безплатен и по време на обучението ще придобиеш основните знания, които са ти необходими за да навлезеш безпроблемно в необятния свят на програмирането. Този набор от знания включва прости изчисления, прости и сложни логически проверки, и работа с цикли. Акцентът по време на самите лекции пада изключително върху практическата работа, като ще пишеш код, чрез който ще решаваш различни задачи и проблеми.

Накрая на курса те очаква изпит, който се заплаща и е по желание. Този изпит служи като прием за същинската част от програмата по Софтуерно инженерство.

Курсът Programming Basics е подходящ за абсолютно всеки, без значение дали e напълно начинаещ в програмирането или има известен опит; без значение дали e на 14 или e на 64 години, от значение е само да има жажда за нови знания.

Кога ще се провеждат занятията по Programming Basics?

За твое улеснение и удобство занятията се провеждат през уикендите, като лекциите са в събота, а упражненията – в неделя. По този начин те са максимално достъпни за всеки желаещ да се запише.

Как да кандидатствам?

Можеш да подадеш своята кандидатура от тук или като кликнеш на оранжевия бутон "Кандидатствай" и попълниш информацията! Кандидатстването е отворено до 27-ми май 2019!

На 28-ми май до 20:00 очаквай имейл от нас с информация за това, дали си одобрен и за старта на курса. В случай, че не получиш такъв се свържи с колегите на email: university@softuni.bg или на тел. 359 899 555 592, за да те информираме за подробностите. Кандидатствай още днес, очакваме те!