Loading...

Защо притежанието на валиден СофтУни сертификат е толкова важно?

avatar Пламена Джигова 2 минути
Защо притежанието на валиден СофтУни сертификат е толкова важно?

Всеки месец през сградата на СофтУни преминават стотици курсисти, дошли тук, за да постигнат мечти, да намерят нови знания и да се реализират в мечтаната сфера за кариерно развитие. Програмисти, дизайнери и експерти по дигитален маркетинг посещават онлайн занятията ни на ежедневна база, за да надградят своя успех. Целият екип на СофтУни, съставен от куп специалисти в своята област, работи непрестанно с една единствена цел – да бъде в помощ на всеки един курсист.

За да достигнем до крайната цел на нашата обща работа обаче, ние минаваме през куп малки стъпки – от създаване на презентационни материали, заснемане на видеа, излъчване на лайвстрийм, създаване на общност в социалните мрежи и какво ли още не! С други думи стараем се да постигнем най-добрите учебни практики, за да имат възможност нашите възпитаници да напредват по пътя на знанията във все по-големи мащаби и с по-бързи темпове.

На всеки, положил усилието и отдал нужното време и търпение за това, да постигне високи резултати, ние връчваме и сертификат. Неговата стойност се изразява в това, че ние напълно заставаме зад уменията на този курсист и способността му да ги прилага на нивото, изучавано в СофтУни. Сертификат може да получи всеки, обучаващ се в отворен курс или курс от програмата по софтуерно инженерство, дигитален маркетинг или дизайн, в случай, че постигне успех над 5.00 на финалния изпит от курса. Само присъствието на дадено обучение при нас не гарантира, че курсистът е придобил всички ценни умения и ние не бихме могли да застанем зад такова твърдение – нещо, с което се стараем да запознаем всички работодатели от бранша.

Всеки, издаден от нас сертификат, съдържа името на получилия го, почасово разписание на изучавания материал и най-важното – QR код и линк, които могат да се използват за валидация на полученото удостоверение. След като сканирате кода или достъпите линка, той трябва да ви отведе до валиден адрес, който ще отвори същия сертификат в нашата система.

Нищо не отличава един студент на СофтУни повече от достигането до диплома – нещо, което само най-добрите и борбени кандидати успяват да постигнат. Притежанието на диплома означава, че студентът е завършил всички необходими обучения от нашите програми и че е напълно работоспособен в съответните индустрии.

До голяма степен получената диплома е гаранция за успех, тъй като ние информираме всички наши фирми партньори, а и всички, до които може да достигнем, за стойността на този документ. В резултат – нашите курсисти успяват да започнат работа по своята специализация в едни от най-престижните компании в България.

Притежаваната диплома съдържа много по-детайлно описание за постиженията на всеки един нейн притежател. Самият хартиен носител няма да ви даде пълното описание, но на него също можете да намерите QR код, който ще ви покаже пълен списък с обученията, през които курсистът е преминал и успехът, който е постигнал.

Ние смятаме, че независимо дали се интересувате от страната на курсист или работодател, вие трябва да се запознаете с тези условия. Самото присъствие на обучение на СофтУни не е достатъчно за представяне пред потенциален работодател и не трябва да е, тъй като при липсата на сертификат (или диплома) СофтУни не може да гарантира твърдението, че кандидатът е усвоил необходимите умения. Апелираме към всички кандидати за работа, претендиращи, че се обучават в курсовете на СофтУни, да предоставят необходимите сертификати и диплома при кандидатстване за работа.

Обръщаме се и към всички работодатели, които подбират кандидати, претендиращи за преминаването на обучения и придобиването на умения в СофтУни, да изискват гореописаните документи - по този начин работодателите могат да получат уверение за това, че кандидатът действително е преминал определени обучения с необходимия резултат.