Loading...

Кой е... Иво?

avatar Георги Дуранкиев 1 минута
Кой е... Иво?

И да не сте го виждали, шанса това да се случи е висок, понеже Иво е един от хората, които бавно се превръщат в част от СофтУни, макар и да не са от екипа. Той е студент при нас, но винаги предлага помощта си като асистент в залата или усмихнат, в кафето. 

Сам определя себе си като “универсален”. Няма тясно поле на специализация, интересува се от прекалено голям брой неща, че да ги запишем тук. Това, обаче, не му пречи да се включва в лекции като ментор за нивата, които вече е завършил и да помага на всички останали, когато е свободен. Тепърва му предстои да се запознае със състудентите си от бъдещото ниво Fundamentals, където можете да очаквате да го виждате често. 
Желанието му да помага на хората идва от това, че усвоява материала с по-бързи темпове и е готов да откликне на всеки зов за помощ в залата. Казва че не харесва само това, че хората понякога не се престрашават да го попитат за нещо, понеже не искат да изглеждат глупави. По негови думи - “глупав въпрос още не съм срещал”.


Видеото е снимано със съдействието на 1Hub

Неговата история със СофтУни започва с едно новогодишно пожелание. Вместо да тръгне на фитнес или да прочете книга, Иво става част от общността ни и от тогава е неразделнен елемент от нея. Казва, че обича да е на “ти” с хората тук, а най-вече с екипа, от който казва, че е получил неумоверно много помощ, докато си проправя път през учебната програма. За това и прекарва доста голяма част от времето си в GameBar-a или по свободните зали - влюбен е в атмосферата и различните типове хора, с които се среща тук. 

Според него, обучението при нас не е прекалено лесно. За сметка на това си е доста приемливо откъм ниво на сложност, но изисква малко повече отдаденост. Казва, че нищо не може да спре човек, щом си постави завършването на СофтУни като цел.

Тази статия е първата от поредицата "Кой е... ?", която ще ви запознае отблизо с хората зад СофтУни.