Loading...

WordPress - решение за хора без технически умения

avatar Георги Дуранкиев 1 минута
WordPress - решение за хора без технически умения

Днес вече не виждаме хора, носещи табели, които да ни приканват към някой нов ресторант или магазин. Не виждаме реклами в сутрешния вестник за новата месарница на ъгъла. За сметка на това, в момента, в който отворим своя браузър, биваме засипвани с купчини крещящи реклами, надпреварващи се да привлечат вниманието ни по най-различни начини. А какво се случва, ако последваме някоя от тях? Не получаваме брошура, не получаваме предварително записано съобщение, а биваме препращани към единствения сигурен начин един бизнес да бъде забелязан днес - сайта.

За жалост, изграждането на един красив, функционален сайт, неговото позициониране в търсачките и изграждането на реклама са работа, с която може да се заеме цял екип. За един малък или среден бизнес, това би представлявало огромна трудност, но все пак виждаме изненадващо малки фирми с прекрасно изпълнени сайтове и много силна оптимизиация в търсачките (SEO). Това може да ви покаже, че има и други начини, а може би най-силния от тях се казва WordPress.

WordPress e платформа за създаване на блогове, сайтове и магазини, която:

  • Има изцяло Open-Source ядро
  • Позволява ви да променяте външния й вид
  • Притежава огромна база от добавки (плъгини)
  • Е изцяло гъвкава и готова да ви послужи за всичко
  • Не ви принуждава да напишете дори един ред код

До момента, WordPress е едно от най-използваните решения за изграждането на напълно функционален сайт, независимо дали е с цел информиране, реклама, търговия или всичкo наведнъж. Използва се както от експерти, така и от хора без капчица техническо познание. Дори и да сте от вторите, с малко know-how, може да няма разлика между крайните резултати. Дори и така, ресурсите онлайн са крайно хаотични и често не покриват едни от най-важните аспекти на изграждането и поддръжката на един сайт.

Ние се стремим да поправим тази огромна грешка с новия си курс “Бизнес сайтове с WordPress”, който е един от първите по рода си при нас. Гарантираме 100% качество и ви даваме възможността да си върнете парите, в случай, че сте недоволни.

Очакваме ви с нетърпение!