Loading...

Спечели безплатен курс и още награди с конкурса „Моят път в СофтУни“

avatar Румен Янев 2 минути
Спечели безплатен курс и още награди с конкурса „Моят път в СофтУни“

!!! Поради засилен интерес към конкурса, решихме да удължим срока с две седмици – до 24.01.2021 г. Можете да се запознаете с условията на конкурса по-долу 😊!!!!


SoftUni обявява за първи път конкурс за най-креативен личен storytelling проект - "Моят път в СофтУни"Приканваме всички студенти, преминали успешно през цялостната ни програма или някой от курсовете ни и намерили реализация, благодарение на тях, да разкажат историята си по възможно най-уникален за тях начин. Няма ограничения във формата, освен няколко ключови стъпки, които трябва да спазите, но преди всичко - важно е да се хареса от журито.

Условията

Може да участва всеки, който е преминал успешно през цялостната програма или поне през няколко наши курса, които са му помогнали за развитието в професионален план по един или друг начин. Всеки участник в конкурса трябва да представи историята си по възможно най-уникален за себе си начин.

Необходимо е, освен представянето на проекта, да отговорите и на въпросите по-долу, като имате свободата да превърнете отговорите си и в интересно есе или история, и това всъщност да представлява и самият проект:

  1. Представи се пред нас - име, фамилия, професия.
  2. Каква беше причината да се запишеш в СофтУни?
  3. Какви знания и умения успя да придобиеш?
  4. Как успя да приложиш наученото? (имаш свободата да включваш свои лични проекти, да даваш примери и всичко, което ти дойде на ум)
  5. Как СофтУни промени живота ти?
  6. Добави своя снимка (за нея няма изисквания, нека просто да е с добро качество)

Формат

Ние добре разбираме, че всички намират най-различни начини да изразяват себе си, затова не бихме искали да даваме конкретни ограничения във формата - имаш пълна свобода на себеизява.

  • Можеш да направиш уникална компютърна програма
  • Можеш да ни напишеш есе/статия (минимум 400 и максимум 1000 думи)
  • Можеш да направиш цяло видео или пък booklet.

Ако няма да пишеш статия, е необходимо поне да отговориш на въпросите по-горе във писмен формат, за да можем да качим материала с теб в блога ни, заедно с проекта ти.

*Всички материали ще бъдат качени, ако отговарят на изискванията.

Награди

1. Първо място: Безплатен курс* по твой избор + мърч + бонус подарък от Василена Вълчанова.

*Важи за единично отворено обучение (не модул) – имате право да избирате курс от наличните през 2021 година от месец януари до април.

2. Второ място: 50% отстъпка за курс по твой избор+ мърч + бонус подарък от Василена Вълчанова.

3. Трето място: 25% отстъпка за курс по твой избор + мърч + бонус подарък от Василена Вълчанова.

Как мога да се включа?

Изпрати готовия си проект на content@softuni.bg със заглавие (subject) "Моят път в СофтУни" и името сиАко имаш въпроси, можеш да ги зададеш на същия имейл. 

Срок

Можеш да изпратиш проектите си до 23:59 ч. на 10 януари 2021 г. 

Жури

Журито ни включва тримата Content Marketing експерти от SoftUni – Катерина КостадиноваПавлина  Георгиева и Румен Янев, както и любимата на всички Василена Вълчанова – content guru-то, с което се гордеем, специалист по маркетинг и комуникации, както и попълнение в лекторския екип на SoftUni Digital.

Оценяване

Оценяването ще бъде оформено на база сбора от индивидуалните точки, дадени от всеки член на журито за отделните проекти на участниците. Те ще бъдат оформени по десетобалната система.

-----------------------------------

Дата на затваряне: 
23:59 ч. на 10 януари 2021 г. 

Как да участвам: Текст или Дигитален Проект (виж Формат)

Ограничение за участие: Да си преминал успешно поне през няколко курса на СофтУни или през някоя от цялостните ни програми

Брой победители: По 3 от всеки бранд