Първата лекция от курса, 24 май.
Здравейте. Искам да попитам дали е проблем, ако първата лекция се пропусне, тъй като съм абитуриентка и балът ми е на 24 май и няма да мога да присъствам, защото не съм от София?
Здравейте. Искам да попитам дали е проблем, ако първата лекция се пропусне, тъй като съм абитуриентка и балът ми е на 24 май и няма да мога да присъствам, защото не съм от София?
Здравей. Предполагам имаш предвид курса C# Basics Май 2014.
Това не би трябвало да е проблем.
В предишния курс, нямаше карти с чипове, с които да се отчита присъствие.
Мисля, че за подготвителните нива, това ще си остане така и няма да ти повлияе този един път.
Стига след това да изгледаш видеото от лекцията и да си решиш домашните, за да не изоставаш с материала.
Поздрави :)
Здравей,
За жалост, колегата по-горе не е прав. Тъй като съм в същото положение, наскоро питах подобен въпрос ТУК.
От SoftUni Team ми отговориха и очевидно ще има чипове за присъствия и за новобранците (a.k.a. C# Basics курса). Надявам се все пак, да не се отчита присъствие още от първата лекция, защото съм в същото положение, но в крайна сметка присъствието ти представлява 5% от общата оценка. Така че, не е фатално отсъствието, а освен това, едва ли ще отсъстваш от всички лекции.
Както колегата каза, може да гледаш видеата след лекциите по-късно. Знанието е по-важно в крайна сметка.
Oт softuni казаха, че ще направят компромис относно абитурентите, не се притеснявайте и те са хора , и те са били ученици - ще Ви влезнат в положение , така както влезнаха на нас :) Успех.
Поздрави.