Информация за изпита на 12 юни
Здравейте! Кога ще излезе информация за изпита на 12 юни?
Здравейте! Кога ще излезе информация за изпита на 12 юни?
Здравей, би трябвало някъде в петък да ни изпратят на всеки по един e-mail с по-подробна информация. За залите, местата и часа.
3 4 дни преди изпита ще получим мейл за записване.
Да използвам темата с един нормално тъп въпрос. Колко и какви задачи ще има, понеже вече 2-3 различни неща разбрах?
4 задачи ще са, коя каква е има информация в презентацията, която е въвеждаща с курса.
аз си мислех че ще имаме пък 6 задачи.Все пак има потготовки и там би трябвало да стане по-ясно.Г-н Наков беше споменал че основния таргет на този изпит ще е върху масиви и листове.
Мерси колега, и аз чух някакви варианти с 5-6 задачи, но това е супер. Сега остава само да го вземем :D Успех на всички ;)
Отностно домашните. Доколкото съм разбрал те ще бъдат 20% от оценката и въпросът ми е до 12ти ли трябва да бъдат решени или имаме повече време ?
Здравейте!
Преди малко се записах за изпита и ми даде място 10J в зала Code Groud. Тъй като дадох опция да ползвам настолен компютър, някой знае ли дали найстина на това място има настолен? За справка на предния изпит преди месец и полвина, ми бе дало място 13J, но там нямаше компютър.Питах екипа казаха ми сядай където има свободен, седнах аз обаче логично това място е било на някой друг и след това и на него му казаха същото и така предварителното запазване на място се обесмисля. Плюс това ако всички компютри са били резервирани, накрая логично някой е останал без комп. и е ходил в друга зала можеби и аз не знам. Абе кофти ситуаций се получават и сега затова питам дали на 10J ще има компютър? И ако няма защо като се записвах не ми даде примерно че са изчерпани местата в залата и да се запиша в друга? Така ще избегнем тези неприятни ситуаций.
Успех на всички на изпита!
Попринцип би трябвало да има компютър. Ако няма, със сигурност ще ти намерят друго място, мисля, че няма да те оставят така, все в другите зали ще има свободен. Наистина е кофти, но мисля, че няма да ти се провали изпита.
За входния изпит се записах без настолен компютър, но мястото, което ми се падна беше с компютър. Следователно се случи същото като с теб - казах им, че не съм искала компютър и от там се започна разместването из залата. Казаха ми, че проблемът бил в системата и явно още не е оправен.