Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
SergeyMihailov avatar SergeyMihailov 2 Точки

Формиране на крайна оценка от изпитът

Здравейте,

1.Искам да попитам някой който може да даде по-подробна информация за формирането на оценката от изпитът? На първата лекцията стана ясно че 20% се формират от домашните, и 80% от самят изпит (50% за практичните задачи и 30% за теоретичният тест). Интересува ме от колко до колко точки е 3, от колко до колко е 4 и т.н.т (нещо като примерна таблица за оценките)?

2. И това което не беше станало на въпрос на първата лекция ще има ли разлика във формирането на оценки на хората които са в присъствена хорма и тези които са онлайн? Понеже някъде във форумът срещнах мнения че хората в присъствена, самоче за самата Софтуерна академия а не конкретно за курсът по С++, им се гарантира 3.50  а на другите 3.00. Можете ли да внесете малко яснота и по този въпрос?

3. И последното нещо, достигането на 5.00 (да се вземе сертификат) би било хубаво да се изкара максимумът от всички части на формиране на оценката, но въпросът ми е какъв е минимумът който би могъл да се достигне? Къде да се наблегне повече и къде по-малко (нямам в предвид въобще)?

Благодаря предварително!

Тагове:
2
C++ Programming
SergeyMihailov avatar SergeyMihailov 2 Точки

В последствие изникна и още едно нещо което ме интересува:

4. Ако изпитът се мине примирно с 4, човек може ли да удостовери че е карал такъв курс и е изкарал 4. Защото системата за сертификатите разбирам,че документ се издава само ако изкараш 5, при по-ниска оценка си ти остават само натрупаните знания.

0
CharlieScarver avatar CharlieScarver 33 Точки

Не съм от екипа на SoftUni, но съм минал през няколко курса и ще отговарям от опит.
1) Не е решено. Едва ли ще се знае до няколко дни преди изпита.
2) Искрено се съмнявам да има разлика в образуването на оценката. Досега не е имало за други отворени курсове. Това за гарантираното 3.50 е глупост.
3) Всеки ще ти каже да наблегнеш на всичко. Ако беше маловажно, нямаше да е включено в материала.
4) Сертификатите са генерирани pdf-чета, които можеш да си принтираш по желание (освен ако не решат да ги принтират). Правилото е, че не получаваш сертификат, ако имаш 5 или нагоре. Няма изключения.

0