Срок за качване на задачите в Judge
Здравейте, някой знае ли до колко дни преди изпита можем да качваме решения на домашни? Мерси предварително :)
Здравейте, някой знае ли до колко дни преди изпита можем да качваме решения на домашни? Мерси предварително :)
Здравей, мисля, че до петък/събота най-късно.
Добър вечер,
мисля, че Наков каза, че няма срок за домашните, тоест можеш да си качваш и по време на изпита дори. Поне аз така го разбрах. Утре ще има повече яснота относно изпита.
Няма срок, системата не можела да се нагласи със срок за момента. Но иначе, за нашия випуск ни признават тази оценка, така че ако не искаш да си я повишават, може и да не се явиш на изпита. Би трябвало да е отразена оценката и в профила ти.
Вие от кой випуск сте? Аз съм от септември 2015 и ся видях че в профила ми има някаква оценка за "Programming fundamentals" с умопомрачителните ... 2 кредита :D
И аз съм от септември. Признават ни оценката от Бейсика. Като кредитите вече са пропорционални на оценката. Сигурно имаш по-ниска оценка, за да имаш само два кредита?
При мен си пише точно оценката от Бейсика и имам 6 кредита. По принцип имаше различни мнения дали общо от двата предмета трябва да имаме 12 или 9 кредита, така че може и да има промени с кредитите.
Който иска, може да се яви сега на изпита и ще му зачетат по-високата от двете.