Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Felicia avatar Felicia 19 Точки

Възстановяване на незапазен файл?!

Здравейте, колеги!
Вчера ми се случи инцидент малко преди да си довърша и изпратя домашното с mockup-а - котаракът ми влетя през клавиатурата и някак успя да затвори файла без да го запази. Търсих начини за възстановяване на загубеното, видях няколко метода в интернет, но нищо не ми помогна. Та, чудя се, има ли начин да си възстановя файла? Версията, която ползвам е CC 2015. Ще се радвам, ако някой успее да ми помогне. :) 

Тагове:
1
Photoshop 11/06/2016 13:51:28
rado84 avatar rado84 1 Точки

Това пробва ли го?

1
Felicia avatar Felicia 19 Точки

Да, не стана.

0
rado84 avatar rado84 1 Точки

Ако си пробвала всичко, вкл. и това, тогава ти остава единствено да търсиш някаква версия на файла, в която си стигнала донякъде (Темпорари фолдър, Май Докюментс и т.н.) и си го сейвнала и да си продължиш работата оттам нататък. Ако нямаш такава версия на файла, май само от начало можеш да започнеш.

Ако някога си работила по файла, сейвнала си го и после си го изтрила, можеш да пробваш с програми за Data recovery, но пак няма гаранция, че ще успееш, особено ако секторът, където се е намирал файла е бил пренаписан.

 

Интересно нещо са това домашните любимци - откриват клавишни комбинации, за които дори и разразботчикът не знае. Нашата котка веднъж ръшна през клавиатурата на сестриния комп и по неясен начин обърна целия десктоп във вертикално положение. Добре че ползвам Symantec Ghost, та оправих проблема за 2 минути. :)

0
EmilZonev avatar EmilZonev 40 Точки

Това е къс клавиш на някои видео драйвери ,като нвидия,интел. Която е  Ctrl+Alt+стрелките :)

0