Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
dilyan.yordanov08 avatar dilyan.yordanov08 19 Точки

Sublime Text 2 / 3 няма да е зле да го имаш. Можеш да го ползваш за html/css/javascript. Със сигурност ще е един от изброените,които могата да се ползват. 

Всеки текстов редактор може да ползваш за html, sublime има адски много плъгини,които улесняват работата.

0
14/06/2016 09:57:37
Martotko avatar Martotko 88 Точки

Какво мислите за Notepad Pro ? 

0
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Здравейте колеги!

Моя съвет е да използвате Web Storm на JetBrains .Има доста благинки в него, но HTML & CSS & JavaScript могат да се пишат на всеки един текстов редактор.Най-удобни са Web Storm,Visual Studio, Sublime Text Notepad ++ и  Atom( на Git :) ). Последните три текстови редактора които съм изброил ,имат нужда от инсталиране на плъгини за да станат по-приятни за писане (emet, inteli sense и т.н.).Когато се стигне до JavaScript ще трябва да ползвате и debugger , който много лесно се настройва на Web Storm ,за другите незнам ( но може да се debugg-ва и  в браузъра).Като цяло избора на инстроменти си е изцяло ваш.

Успех! :)

2
Ivelinganev93 avatar Ivelinganev93 -2 Точки

Здравей, сега за първи път стартирам WebStorm, но като рънвам някой пример за html от самия webstorm  ми дава в браузара грешка 404. Когато го отворя като файл си тръгва, но през webstorma не иска :?

0
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Когато го отвориш през Web Storm можеш ли да дадеш URL( линка ) горе в лентата на браузъра, за да видим какво става.Мисля че ти липсва сървър и не ти отваря файла локално :)

0
Kaloyan83 avatar Kaloyan83 1 Точки

Някакво инфо за лиценза на WebStorm от JetBrains.Прочетох за някакви студентските имейли за лиценза, но аз не съм получил нищо. Някаква идея.

0
PetarUzunov avatar PetarUzunov 10 Точки

Здравей, става въпрос за имейла(поне при мен е с такова заглавие) - "Студентски мейли, достъп до DreamSpark и Office 365 от СофтУни". Аз съм го попучил на 6ти юни. Там имаш студентска поща и парала, които ти дават линценз освен до WebStorm, също така и до други продукти и софтуер. Провери си още веднъж пощата, вярвам, че мейла е някъде там :)))

0