Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
80/100
Погледнах решението ти. Извинявай, ако се бъркам, но мисля че при теб ако първия input не е "mall.Enter", програмата просто си продължава към края. Пробвай да го отделиш в един while цикъл.
След това вече започни да четеш инструкциите с input=Console.ReadLine(). После в друг while цикъл добави частта, която обработва данните.
Засега това ми направи впечатление. Ако самите изчисления вътре са ти добре (което не съм гледал обстойно, тъй като при 80/100 точки би следвало да е ОК), трябва да свърши работа.
Ето и решението ми, за да видиш как съм го структурирал (не е най-доброто, тъй като съм го писал отдавна): http://pastebin.com/kN8xvJ5a
Ако това не помогне, ще го разгледам по-подробно, но щом изкарва 80/100 не би трябвало да има груби грешки.
Успех със задачата!
Така, като добавих още 1 цикъл зада не спира програмата ако не получи на втори ред mall.Enter станаха 90/100