Профил
Loading...
+ Нов въпрос
ihristov22 avatar ihristov22 28 Точки

Домашно Photoshop

Здравейте на една от задачите на последното домашно условието е:

Използвайте Homepage Wireframe Grid.psd от ресурсите, за да подготвите скелета на заглавната страница на сайт с помощта на шейпове. Направете логото горе вляво като единичен шейп. За текстовете използвайте шрифт Tahoma. Групирайте и именувайте словете. Старайте се да работите pixel perfect. Запишете .psd файл.Използвайте Homepage Wireframe Grid.psd от ресурсите, за да подготвите скелета на заглавната страница на сайт с помощта на шейпове. Направете логото горе вляво като единичен шейп. За текстовете използвайте шрифт Tahoma. Групирайте и именувайте словете. Старайте се да работите pixel perfect. Запишете .psd файл.

Въпроса ми е само аз ли не мога да открия въпросния Grid в ресурсите или просто го няма?

Тагове:
0
Photoshop
AntonPetrov avatar AntonPetrov 491 Точки

В един архив заедно с условието на домашното е.

2
pep_si avatar pep_si 5 Точки

По тази задача въпросът ми е:

Трябва да повторим визията от заданието и да запазим в psd файл или  използвйки зададената мрежа да си създадем наша визия (форми, цветове лого и т.н.)?

0
AntonPetrov avatar AntonPetrov 491 Точки

Това, което имате като изходен файл, е задание под формата на картинка в един слой и грид, направен чрез водачи (guides). Повторете визията от заданието, като всички елементи трябва да станат отделни шейпове, именувани и групирани, както в демото от видеото на Иван Гинев. Включете си гайдовете, ако не се виждат (ctrl+;). Запишете в същия файл резултата.

0