Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
pichowskii avatar pichowskii 37 Точки

Относно професия "WEBSITE / FRONT-END DEVELOPER"

Здравейте колеги,

Сега разглеждах курсовете за професията "WEBSITE / FRONT-END DEVELOPER" и видях, че на Java Basics пише "Optional". Това означава ли, че не е задължително да го взема курса, ако се боря за тази професия?

Благодаря предварително!

Поздрави.

0
Общи приказки
GoShow avatar GoShow 595 Точки

Лично аз те съветвам да си вземеш изпита. Най-добре ще ти отговорят от екипа на СофтУни, но самия факт, че задаваш подобен въпрос...не говори добре.Иначе вероятно Java няма да ти трябва във Front-End, обаче ще ти трябва JavaScript и то много. А реално в момента ние не учим Java или C#, а учим основи на програмирането. Езика е само средство, така че не мисли, че ако не справиш с Java Basics, ще се справиш с JavaScript Basics. Така че засядай над кода и бой!!!:) Желая ти успех!

5
nikolay.dimov83 avatar nikolay.dimov83 142 Точки

Наков каза на въводната лекция преди C Sharp, че предметите, които не се изискват за съответната професия не е задължително да ги взимаш с високи оценки. Напълно съгласен с Go Show, че в момента учим фундамента и точно сега е много важно да се хвърлят максимални усилия - какъвто и език да ползваш, ще ти трябват класове, exception handling, методи, работа с цикли без никакво замисляне и т.н.

2
gudov avatar gudov 274 Точки

Трябва да имаш точки поне за тройка, но взел ли си C# нулевото ниво, не виждам как няма да вземеш JAVA.

0
Petya avatar Petya 2462 Точки

Ако не си взел Java, ще получиш сертификат за професия с курсовете, които си минал, но няма да завършиш СофтУни и съответно да получиш диплома.

2