Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Raskolnikov avatar Raskolnikov 102 Точки

Повишителен изпит Advanced C#

Здравейте,

Виждам, че оценките от изпита по Advanced C# са нанесени. Въпросът ми е: Когато се явявам на повишителен изпит и не съм записан за текущия курс, понеже вече съм го минал, не трябва ли да не се вземат предвид домашни и екипен проект, а оценката да зависи изцяло от изпита? Понеже имам 380/400, а точките ми са 76.

Поздрави!

Тагове:
3
C# Advanced 21/06/2016 19:56:41
Raskolnikov:
Получих отговор на въпроса.
maria_ruskova avatar maria_ruskova 15 Точки

Здравейте,

За да не отварям нова тема, и аз ще пиша тук. Искам да попитам как се формира оценката, по-конкретно бонус точките (Точки други). Доколкото виждам най - голяма тежест имат точките от лаба, за който не бях разбрала. Преди поправките ще бъде ли отключен отново или остават точките, събрани до момента?

Благодаря предварително!

1
21/06/2016 16:02:13
Jivko1 avatar Jivko1 56 Точки

Аз също задавам въпрос, вместо отговор - надявам се някой накрая да отговори на всички: Кога са предвидени поправки на текущите изпити - Adcanced C# и двете OOP-та? Предполагам, че всички се интересуват, защото - особено в сезона на отпуските, се правят планове предварително и горе-долу трябва да знаем на кои можем да се явим, на кои ще трябва да пропуснем, защото се засичат с други ангажименти, пътувания и т.н. Все пак се изисква присъствие и трябва да имаме някаква предвидимост.
Малко е дразнещо за мен да научавам 2-3 дни по-рано кога е поправката/втората дата за даден изпит.
....И със сигурност съм за това да се вземат решения - за програма, изпити, дати - с повече допитване до мнението на студентите - (говоря включително за онлайн студентите, защото освен всичко, с новата програма май сме съвсем набутани в пета глуха - според мен с по-малко ресурси, без нотификации за доста неща и т.н.)...

 

3
ivanmilev87 avatar ivanmilev87 30 Точки

Как се формират оценките беше казано още първата лекция. Пуснете си slide и вижте. На една от лекциите се каза, че поправките са края на август 20-30 . И все пак нали сме там за знания, не за точки😊

1
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6846 Точки

Уверявам ви, че в момента, в който ние разберем с точност кога някой изпит може да се проведе, го попълваме в календара и ви го обявяваме на лекциите. Не си мислете, че сядаме в началото на годината, измисляме всички дати и после нарочно не ви ги казваме.

2
Raskolnikov avatar Raskolnikov 102 Точки

Привет :)

Надявам се някой да отговори и на моя въпрос, поради който отворих самата тема.

Мерси предварително.

Поздрави!

0
radoslavsk avatar radoslavsk 2 Точки

Един друг въпрос също... На този изпит изкарах 40 точки, обаче сега като влеза в джъдж-а на "резултати" ми излизат 0т. А решението си ми седи с 40т. Интересно ми е...да не се случи това на някой, който си изкара изпита пък накрая се укаже че има 0т. Защо се е получило така ?

0
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Ако отвориш отминалия изпит в Judge, може да видиш отстрани Contest Result и Practice Result. Contest Result там е резултата който си изкарал на изпита (40 т.) .Practice Result е за упражнение и тестване на задачите. 

2