Паркоместа до СофтУни
Здравейте.
Аз както и много колеги от цялата страна ( предполагам ) ще дойдат на 28.08.2016г със собствен танспорт.
Та въпроса ми е. С какви паркоместа разполага университета и слирането в съседните улици проблем ли е?
Здравейте.
Аз както и много колеги от цялата страна ( предполагам ) ще дойдат на 28.08.2016г със собствен танспорт.
Та въпроса ми е. С какви паркоместа разполага университета и слирането в съседните улици проблем ли е?
Преди беше така - изпита се провеждаше по места - в съответния град, където се провеждаха курсовете (с изключение на On-Line обучението - при него изпита е в София), но за 28. 08 незнам- според мен пак ще е по места. Ще се разбере.
Изпитът за всички от цялата страна ще е в Софя.
Именно за това питам...
Здравейте!
Според мен най - перфектния вариант за всички идващи извън София е да си оставят автомобилите примерно на Цариградско шосе в паркинга на метрото до Експо центъра /платен е, но не е скъпо - нещо като 0.50лв на час/ и след това с метро до метростанция Г.М. Димитров и са за 10 мин пеша до СофтУни.
Иначе може да се паркира около университета, но ако не ви напряга примерно да търсите места и т.н. - аз лично обичам по- нестресовия начин!
Успехи на всички!