Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
badbutcher avatar badbutcher 144 Точки

Въпрос за сертефикатите

Има едно нещо което не мога да разбера за сертификатите.

Защо трябва пред всяка лекция да пише часовете на присъствие?

Проблема ми е че ако си забравил да се чекираш но все пак си присъства на дадена лекция, няма да има почти никакво значение за крайната оценка, но да имаш разни нули в сертификата си просто не иглежда хубаво. Тези часове които са написани не отговарят на истинското време за което си присъствал. Дали ще се чекираш в началото или преди края на лекцията пак ще получиш цялата продължителност на лекцията. Незнам как изглеждат сертефикатите на онлайн студент, сигурно техните часово се дават от предадени домашни, но би трябвало на тях навсякъде да им пише нула часа за присъствие.

Питам защото примерно на изпита по Programming Fundamentals имам нула часа защото съм забравил да се чекирам. И сега излиза че не съм ходил на изпит но някак си съм го изкарал защото имам сертификат. Сигурен съм че не съм единствения забравил но и не мога да разбера защо трябва да пише такова нещо.

Тагове:
1
Въпроси за SoftUni
VladimirAnaniev avatar VladimirAnaniev 54 Точки

Здравей! Аз съм онлайн студент и също имам часове присъствие за всички лекции освен изпита, въпреки че едниственото ми присъствие е точно на него laugh.

Може би просто така изглеждат всички сертификати.

 

1
22/06/2016 22:29:52
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Тва е грешка, пишете на администрацията. На мен ми оправяха 2 такива сертификата.

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Лекторът на курса не си е въвел часовете правилно. Идеята зад тези часове е да показват на всеки колко атрономически часа е изучавана дадената тема, като биват допускани само лекциите, в които действително се изучава нещо (пропускат се неща като полезна информация, въведение към обучението и т.н.).

Грешката ще бъде оправена и сертификатите (поне дигиталното копие) ще отразят промените до час след поправката :)

Извиняваме се за неудобството! 

3
28/06/2016 13:47:31