Превоз до SoftUni
Аз съм с кола и ще се движа почти всеки път от квартал Витоша(до Студентски) и обратно.Сряда съм от 6 часа и Неделя от 10 сутринта.
Предлагам всеки,който е с кола и има желание да вземе някой,който да остави по път, да пише отдолу.
Предлагам да желаещите за превоз да пишат лично (Фейсбук,Скайп и т.н.) на съответния щофьор,за да не се препълни темата.
П.П. Неслучайно написах студентски.Мога да оставям и в студентски тъй като ми е по път.Тъй като се бъгна след моя редакция пускам темата отново.
Ако може бих си запазила едно място за сряда вечерта до Орлов мост (ако някой от вас минава оттам), тъй като този квартал вечер ми изглежда малко страшничък :D
Мерси предварително! Пък ще черпя кафе ;)
А, супер - ако има още свободни места ще може ли едно и за мен (аз съм към Лозенец по принцип, но дефакто всяко приближаване към цивилизация с метро спирка ми върши работа :-).
За съжаление точно през орлов не минавам. Но има близки точки :)
Иначе на отиване съм по България, после Раковска и после по Дондуков надясно, а на връщане по моста чавдар и само направо по дондуков и тодор александров, точно до метростанция сердика минавам (това на връщане).. вижте си някой ако го устройва някъде по маршрута да го взимам/оставям да ме намери във фб :)