Поправителен изпит по Programming Fundamentals: 11.09.2016
Колеги, имаме дата за поправителния (повишителния) изпит по Programming Fundamentals:
- 11.09.2016 (неделя), 9:00 - 15:00
Наков
Колеги, имаме дата за поправителния (повишителния) изпит по Programming Fundamentals:
Наков
Това е добре, а кога ще започва курсът по Programing Fundamentals за поправителния изпит ???
Интересно е, че толкова падна нивото на материала от входния курс, има и поправка... А поправката заплаща ли се и ако да колко ?
До колкото знам за поправка се заплаща 20лв.
Нивото в Programming Fundamentals е по-високо, отколкото в стария Pogramming Basics. Можеш да им сравниш програмите.
По-скоро се доближава до Advanced.
Не съм сигурен понеже досега не съм ходил на поправка,затова най-добре се обади и попитай.
А кога ще започне JS core модула, след поправителния изпит или преди него?
И има ли в момента някаква представа какъв ще бъде графика на курса и дали ще има възможност за вечерни лекции и упражнения?
След поправките почва JS Core. Ще има микс от дневни и вечерни занятия.
А дали ще е възможно да се отключи изпита за practice?
Благодаря предварително!
Здравей,
Изпита вече е отключен! :)
Поздрави!
Здравейте , ако на поправка имаш оценка над 5.00 получаваш ли сертификат. Тъй като оценката от поправката ми е 5.76 ,но сертификат така и не виждам . Благодаря :)
Трябва да минат няколко дни и след това вероятно ще се появи в профила ти.
Благодаря за бързия отговор! Лек и спокоен ден !
Нещо датата не е както трябва 11.09.2016 е сряда.Да не е на 11.13.2016
Датата си е вярна - 11 септември,но темата е стара и се отнася за предната група от тех модула.
Курс за поправка не е имало досега и според мен няма и да има. За да се подготвите за поправката минавате старият материал отново, пререшавате задачите, които са ви трудни и така докато не ви се изясни целият материал.
Курсът беше воден през май-юни 2016 г. в СофтУни.
Ето тук са всички учебни материали: https://softuni.bg/trainings/1367/programming-fundamentals-may-2016.
Наков
Благодаря за отговорите