Запитване относно изпита
Здравейте, бихте ли ме ориентирали дали съм разбрала правилно, написаното относно часове за провеждане на изпита:
На 5 юли - от 18:00 до 22:00 часа
на 10 юли - от 10:00 до 14:00 часа
Благодаря!
Здравейте, бихте ли ме ориентирали дали съм разбрала правилно, написаното относно часове за провеждане на изпита:
На 5 юли - от 18:00 до 22:00 часа
на 10 юли - от 10:00 до 14:00 часа
Благодаря!
Аз искам да попитам ,ако се явим на 5-ти ,но не сме доволни от резултата,можем ли да се явим и на 10-ти ,като на поправка?
Всъщност добавям запитване: носим собствени лаптопи или има осигурена техника?
И ако всичките ми въпроси ви се струват тъпи, поднасям извинение, но при положение, че човек пътува от далеч трябва да е подготвен :)
Та отново благодаря!
По-добре си носете лаптопи. И мишки!
Ще получите мейл кога ще бъдат отворени формите за записване за изпит и там можете да отбележите дали ще ползвате компютър от залата, но няма да са достатъчни за всички.
Аз до сега не ползвам допълнителна мишка на лаптопа...това проблем ли е? И също искам да попитам след като вече съм платила за изпит, трябва ли допълнително да уточнявам дата ( и къде да направя това ) или просто се явявам на която реша?
Принципно не е задължително, но с мишка ще работите много по-удобно и бързо. Като се има предвид, че много неща стават с клик (или драг) и с комбинация от бутоните alt, ctrl или shift, направо не знам как се оправяте само с тъчпад.
Здравейте,
Бихте ли ми казали как става записването за изпита на 10 юли?
Благодаря!
Здравей!
Детайлите и опциите за изпита би трябвало да ни изпратят по пощата, поне така ми казаха от фронт офиса на СофтУни. Предполагам, че след последното домашно ще получим мейл за потвърждение на дата.
Добавка към този въпрос - кога ще си разберем резултатите?
Проверката на изпитите става бавно, понеже са само практически задачи, няма тест. Зависи от броя на явилите се, но предполагам до края на юли ще са готови резултатите. Като се има предвид системата на оценяване, по точките към всяко условие сами ще можете да прецените приблизително как сте се справили.