Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
naskodaskalov avatar naskodaskalov 32 Точки

Проблеми при записване за екипен/индивидуален проект!

Здравейте, колеги!

Както е описано в условията за изготвянето на проектите от курса Software Technologies, имаме възможност да избираме между екипен или индивидуален проект. Както и Наков беше казал в една лекция, не е много ок колеги да правят промени по записките на други колеги във файла за записване за проектите. Вчера аз се записах и написах, че ще съм в индивидуален проект, но днес съвсем случайно реших да проверя как върви записването и видях, че колега (Kuasiyves) се е записал в моя "екип" ... Еми сори, ама в екип от 1 човек няма място за втори ...

Мисля, че е нормално да се спазват правилата, все пак са за това, нали?

 

П.П: Нищо лично към колегата Kuasiyves. Нито го познавам, нито съм го засичал във форума, но предпочитам този проект да си го направя сам.

Поздрави и кодене без много error-и :) 

2
Fundamentals Module
a.beshovishki avatar a.beshovishki 79 Точки

Аз пък разбрах че, ако искаш да участваш самостоятелно не трябва да се записваш в документа. Така пише по-малките групи ще се обединяват а който не се е записал го считат индивидуално.

0
martinski avatar martinski 68 Точки

Аз пък разбрах ,че назависимо екипен или ндивидуален ,трябва да се запишеш във формата.Все пак пише- "записване за екипен или индивидуален проект"! Най-добре пак някой от софтуни -team-a да разясни за това записване!

3
30/06/2016 23:41:43
luki_strike avatar luki_strike 9 Точки

И аз разбрах, че всеки трябва да се запише в каква форма ще представят проекта (индивидуално или екипно). Обаче неразбрах дали проекта е един и същ за всички или индивидуалните ще получат друг проект.

0
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Проекта е един и същ, вече ти си избираш как да го правиш, дали индивидуално или в екип с няколко колеги. Лично мое мнение, проекта да бъде направен от екип, за да може да се научим да работим в екип с други хора.

0
20/07/2016 11:21:05
a.beshovishki avatar a.beshovishki 79 Точки

Пратих мейл на софтуни и отговора е:

Ако желаете да сте в индивидуален проект не е нужно да се записвате в този списък. Ние ще Ви разпределим след като мине крайният срок. Всички, които не са се записали ще правят проектите си сами.

2