Проблеми при записване за екипен/индивидуален проект!
Здравейте, колеги!
Както е описано в условията за изготвянето на проектите от курса Software Technologies, имаме възможност да избираме между екипен или индивидуален проект. Както и Наков беше казал в една лекция, не е много ок колеги да правят промени по записките на други колеги във файла за записване за проектите. Вчера аз се записах и написах, че ще съм в индивидуален проект, но днес съвсем случайно реших да проверя как върви записването и видях, че колега (Kuasiyves) се е записал в моя "екип" ... Еми сори, ама в екип от 1 човек няма място за втори ...
Мисля, че е нормално да се спазват правилата, все пак са за това, нали?
П.П: Нищо лично към колегата Kuasiyves. Нито го познавам, нито съм го засичал във форума, но предпочитам този проект да си го направя сам.
Поздрави и кодене без много error-и :)
Аз пък разбрах ,че назависимо екипен или ндивидуален ,трябва да се запишеш във формата.Все пак пише- "записване за екипен или индивидуален проект"! Най-добре пак някой от софтуни -team-a да разясни за това записване!
И аз разбрах, че всеки трябва да се запише в каква форма ще представят проекта (индивидуално или екипно). Обаче неразбрах дали проекта е един и същ за всички или индивидуалните ще получат друг проект.
Проекта е един и същ, вече ти си избираш как да го правиш, дали индивидуално или в екип с няколко колеги. Лично мое мнение, проекта да бъде направен от екип, за да може да се научим да работим в екип с други хора.