[Въпроси, въпроси...] FastTrack курсовете Vs. Същите курсове по програма в нивата
Поздравления за бързото реализиране на вече споменаваните FastTrack-ове (в сравнение с темпото на курсовте в СофтУни, не бих казала, че са фаст, но както и да е xD).
Имам само няколко запитвания:
Има ли разлика в програмата между FastTrack-курсовете и тези, които ще изучаваме на различните нива?
По-задълбочени ли са от това, което ще учим набързо, или са направени по-скоро за сертификация на вече знаещи и можещи?
Ще има ли разлика в лекторите? По-специално за Photoshop на някое от нивата дали ще ни преподава същият готин лектор? :D (супер му се изкефих на лекцията в Боровец)
Аа и като стана въпрос за нива, Photoshop и т.н с темпото, с което се развиват нещата - какво ще правим от септември? Ще избираме ли между web и програмиране, или няма да избираме :D Знам, че това сега звучи много напред в бъдещето, предстоят още стотици неща сега, но както се казва - човек трябва да има някакви цели и посока.
Какви са плановете, как ще се комбинират двата варианта на ниво 1 и ще бъде ли възможно да се комбинират курсовете от тях? Или може би като вариант остава да си учим програмиране, а нещата за web и дизайн при желание да учим именно от тези FastTrack-ове?
Ще бъдат ли достъпни материалите за наблюдатели, както са до сега всички други обучения, които се провеждат в СофтУни?
На повечето въпроси мога да си отговоря и сама де, но нека има някаква конкретика. Предполагам, че и други си задават същите въпроси. Пък ако има още - нека се събират тук, вместо да се разпиляват из форума.
А може ли да уточните дали Fast track-овете ще се повтарят? В момента, доколкото виждам, започват по едно и също време. Аз не съм записана в Софтуни, затова тези курсове много ме устройват, вече записах PHP курса, чудя се дали едновременно да запиша и Photoshop курса, или ще пуснете същия и през есента (при същия вдъхновяващ, бос гений, естествено ). ПП. Чакам фактура за първия курс, моля да ми отговорите на съобщението.
Искаме първо да видим каква е успеваемостта на курса, колко желаещи има и т.н. Не можем със сигурност да кажем дали ще има друг такъв курс или ще организираме нови подобни.
Off topic/ Що се отнася до фактурата, ще ви издадем, няма проблем. Можете да я вземете от нас или да я пратим по куриер.
Здравейте,
до кога е срока за записване на тези курсове? Благодаря предварително за отговора